Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Akcija, zabava i humor u ljetnoj shemi RTL-a
Ovog ljeta RTL i RTL2 pripremili su bogat program koji kreće od početka srpnja

Akcija, zabava i humor u ljetnoj shemi RTL-a

Svega je nekoliko dana ostalo do službenog ulaska u najtoplije godišnje doba, a RTL Televizija i RTL2 pripremili su bogat program uz akciju, detektivske priče, dramu, romantične trenutke i zarazni humor.

Ljetna shema RTL Televizije započinje početkom srpnja, u ponedjeljak, 2. srpnja, kada će se na malim ekranima u 20 sati emitirati nova epizoda „Kismeta“, turske serije koja će se nastaviti emitirati od ponedjeljka do petka cijelo ljeto. Nakon nje, svakog ponedjeljka u 21 sat emitirat će se akcijska serija „Hawaii Five – 0“, moderna inačica kultne serije o elitnoj policijskoj postrojbi, koju je osobno imenovala guvernerka havajskog otočja.


Ponedjeljkom u terminu odmah nakon havajske akcije, slijedi premijera prve sezone dugo očekivane poslastice za sve ljubitelje detektivskih priča - serija „Odstrel“ (orig. Burn notice), o državnom špijunu koji je neočekivano dobio otkaz i završio na crnoj listi osoba koje hitno treba pogubiti.

Utorak je rezerviran za ljubitelje vrhunskih trilera i ostalih filmova izrazite dinamičnosti, napetosti i iznenađenja. Među brojnim naslovima naći će i filmovi „JFK“ s Kevinom Costnerom, „Klijent“ sa Susan Sarandon, „L.A. povjerljivo“ s Russellom Croweom i Kim Basinger, te „Imitaror“, „Dvostruka opasnost“ i mnogi drugi… Za sve željne dodatnog adrenalina, RTL Televizija je za vikend pripremila još filmskih naslova, poput „Poroci Miamija“, „Gospodar i ratnik: Druga strana svijeta“, „Odmetnuta porota“…

Kriminalističke serije „Zakon i red“ i „Zaboravljeni slučaj“ svake srijede će nas uvoditi u svijet sudske i policijske drame koja se svakodnevno događa na ulicama američkih gradova.

Četvrtak će u cijelost biti posvećen mini serijama, što će dodatno obradovati gledatelje željne epsko-povijesnih TV događanja. Među mnogim naslovima naći će se i „Prsten Nibelunga“, mini serija s Kristannom Løken koja nas vraća u davnu priču o nordijskom junaku Siegfridu, kojeg će sudbina rastaviti od voljene Brunhild, te „Vrijeme straha“ s vrhunskom glumačkom ekipom na čelu sa Stephenom Dorffom, Mirom Sorvino i Anjelicom Huston, ali i sjajnim scenarijem temeljenim na bestseleru legendarnog majstora trilera, Roberta Ludluma, a koji će svojom napetošću prikovati gledatelje za sjedala u iščekivanju razrješenja.


I ekipa „Exkluziv Tabloida“ će ovog će ljeta nastaviti donositi priče o zvijezdama, zvijezdicama i onima koji to žele postati, te nas informirati i zabaviti s neobičnim, bizarnim i šokantnim vijestima o kojima se na dnevnoj bazi priča, raspravlja i nagađa, a „Exkluziv Vikend“ otići će na ljetnu pauzu i ove se jeseni vratiti sa svježim sadržajem.

Na RTL-u 2 cijelog ljeta zabavljat će vas serije „Malcolm u sredini“, „Teorija velikog praska“ i „Dva i pol muškarca“, kojima se pridružuje i premijera serije „Sva lica Tare“ (od ponedjeljka do petka kasno uvečer), novi nastavci četvrte sezone popularnih „Kardashiansa“ i druge sezone „Cura iz Jerseya“ (vikendom u 20 sati), dok će svake subote poklonike nagrađenih filmova iznenaditi novi naslovi koji će se prikazivati u sklopu „Festivalca“.

Renata Sopek u svojoj drugoj sezoni serijala „U dobroj formi“ u goste će dovoditi zanimljive ljude ih hrvatskog glazbenog, sportskog, modnog i estradnog svijeta, pokazivati nam nova kozmetička i rješenja koja pomažu u održavanju forme i zdravog duha i tijela, a za razliku od njih prvi hrvatski kasnovečernji talk-show „Studija 45“ ući će u ljetno razdoblje prikazujući najbolje epizode.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    dxdy dxdy @ 17.6.2012. 0:21

    Odstrel je odlicna serija... samo nadam se da nece prvu sezonu reemitirati do besvijesti vec da ce otkupiti sve....

  • #1
    0 0
    TheCore thecore @ 16.6.2012. 15:04

    Drugim riječima, osim Big Banga i Sheena ama tom ništa za gledati... Već mi je pun kufer serija i emisija za imbecile...

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala