Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Siniša Svilan smijenjen s mjesta direktora programa Nove TV
Uprava je za novu direktoricu programa Nove TV imenovala Zrinku Jankov, dosadašnju glavnu urednicu Doma TV-a

Siniša Svilan smijenjen s mjesta direktora programa Nove TV

Foto: Nova TV


Dosadašnja glavna urednica Doma TV-a Zrinka Jankov preuzela je dužnost programske direktorice Nove TV. Jankov je kao dugogodišnja članica tima Nove TV d.d. sudjelovala u stvaranju i razvoju programa Nove TV te prvog specijaliziranog zabavnog kanala Doma TV-a. Diplomirana novinarka u timu grupe Nove TV je od početka emitiranja ove hrvatske komercijalne televizije, gdje je u Odjelu programa obnašala dužnost filmske urednice, a svoje znanje i iskustvo prenijela je u radu i na specijaliziranom kanalu Doma TV.

- Počašćena sam imenovanjem na novu funkciju na kojoj ću zajedno s programskim timom koji je zaslužan za vrhunske rezultate naših kanala nastaviti razvijati uspješnu strategiju. Nova TV će i u narednom razdoblju raditi na zadržavanju pozicije najgledanijeg TV kanala u Hrvatskoj. S uvođenjem novih trendova i inzistiranjem na kvaliteti sadržaja, koji su naša prepoznatljivost, dodatno ćemo pridonijeti unapređivanju TV industrije na hrvatskom tržištu na zadovoljstvo naših gledatelja  – najavila je Zrinka Jankov, direktorica programa Nove TV.


- U samo godinu dana Doma TV je postao prepoznatljiv specijalizirani kanal. Usko sam surađivala sa Zrinkom Jankov na njegovom pokretanju i drago mi je da mogu nastaviti filozofiju ovog zabavnog kanala orijentiranog prema ženskoj publici. Cijeli programski tim gledateljima priprema mnogo premijernog zabavnog i serijskog sadržaja koji će još više vezati hrvatsku publiku uz Doma TV - izjavila je Bosnar.

Podsjetimo kako je prije tri dana optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda prihvatilo optužnicu protiv Siniše Svilana. Naime, njega tužiteljstvo tereti da je od direktora produkcijske tvrtke Core media Vladimira Šelebaja Selliera primio 262 tisuće eura mita. Svilan je, prema optužnici, primao mito pune tri godine kako bi se na Novoj TV prikazivale emisije u produkciji tvrtke Core media - 1 na 1, U sridu, Istraga, Interijeri i Rekonstrukcija.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 2
    aya aya @ 14.6.2012. 20:06

    Konačno da je i Svilan torpediran!

    Nadam se da će nova urednica unijeti pozitivne promjene u program Nove TV.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala