Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uskoro finale serije Larinog izbora
Najpopularnija hrvatska serija koja prosječno privlači milijun gledatelja u srijedu 20. lipnja će doživjeti svoje finale

Uskoro finale serije "Larinog izbora"

Foto: Nova TV

Najpopularnija hrvatska serija "Larin izbor" koja prosječno privlači milijun gledatelja sljedećeg će tjedna doživjeti svoje finale. Mediteranska ljubavna priča između pijanistice Lare i kapetana Jaše očarala je hrvatske gledatelje, a samo ih nekoliko nastavaka dijeli od kraja prve sezone. U nastavcima koji slijede Lara i Jaša će konačno okruniti svoju ljubav, no opaki Dinko će za svog brata skovati pakleni plan.

Serija "Larin izbor" napravila je novi pomak u hrvatskoj televizijskoj produkciji. Lik Lare je mladu glumicu Doris Pinčić vinuo u zvijezde. U samo prvih par tjedana prikazivanja ova je glumica osvanula na naslovnicama svih hrvatskih časopisa, a mediji u stopu prate sve njezine korake. Osim Doris i ostali dio glumačke postave postao je omiljen među Hrvatima. Dinko je postao najpopularniji hrvatski TV negativac kojeg je maestralno utjelovio Filip Juričić, dok si je mlada Jagoda Kumrić ulogom razmažene Nikol priskrbila novi glumački angažman u filmu makedonskog redatelja Igora Ivanova.


Zbog sjajnog scenarija, odabira glumaca i vrhunske produkcije serija je prodana u čak 17 zemalja i to prije početka emitiranja u Hrvatskoj. Produkcija Larinog izbora uz podizanje kvalitete domaće produkcije i plasiranja hrvatskog proizvoda na strana tržišta (područja Europe, regije i Bliskog istoka) svakako je doprinijela i privredi priobalja. Uz promociju hrvatske obale i turističkih središta kroz kadrove eksterijera, dalmatinske glazbe i klapskih napjeva, teme brodogradnje i škvera, produkcijska ekipa doprinijela je privredi i samim boravkom u Splitu i Lovranu. Larin izbor svakodnevno je pratilo milijun Hrvata, najgledanija epizoda imala je 1,2 milijuna gledatelja, a serija je dobila i svoj spin off, "Nikol:povjerljivo", prvu hrvatsku web seriju.


Facebook grupa serije broji više od 61 000 članova, a naslovna pjesma "Samo ljubav ostaje" autora Tončija Huljića, koji potpisuje svu glazbu u seriji i filmu, zagospodarila je radio valovima, dok se sve češće koristi i u prigodama kao što su vjenčanja i posljednji ispraćaji. Izdan je i soundtrack koji obara rekorde prodaje. O popularnosti serije "Larin izbor" svjedoči i činjenica kako je na lažnom grobnom mjestu za lik Jakova Zlatara osvanulo cvijeće.

Spektakularno finale sezone serije na rasporedu je 20. lipnja na Nova TV-u, a tijekom ljeta gledatelji mogu pogledati film "Larin izbor: Izgubljeni princ" koji se izravno nastavlja na seriju. Publiku očekuje i druga sezona "Larinog izbora" koja uskoro počinje sa snimanjem.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala