Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


True Blood V  - ekskluzivna premijera samo dan nakon američke!
S 12 novih epizoda svoje pete sezone, serija kreće s emitiranjem 11. lipnja 2012. ekskluzivno na HBO-u

"True Blood V" - ekskluzivna premijera samo dan nakon američke!

Foto: hbo.hr

Serija u kojoj se isprepliću romansa, neizvjesnost, misterija i humor, smještena je u svijet gdje vampiri i ljudi žive zajedno, a vampiri su, zahvaljujući pronalasku sintetičke krvi, napustili svoje kovčege. Serija prati konobaricu Sookie Stackhouse (Anna Paquin) koja je ujedno i vila s telepatskim sposobnostima, vampira Billa Comptona (Stephen Moyer) i vampira Erica Northmana (Alexander Skarsgård).

Alan Ball (kreator Emmyjem nagrađene HBO-ove serije “Dva metra pod zemljom”) je ujedno i kreator i izvršni producent serije, utemeljene na bestseler romanima o Sookie Stackhouse, koje je napisala Charlaine Harris. Glumci koji će ponoviti svoje uloge su: Ryan Kwanten kao Sookiein problematični brat Jason Stackhouse, Rutina Wesley u ulozi njezine najbolje prijateljice Tare Thornton, Sam Trammell u ulozi Sookieinog šef, a mjenjolika, Sama Merlottea, Nelsan Ellis kao njezin rođak britkog jezika - Lafayette Reynolds, Chris Bauer kao šerif Andy Bellefleur; Carrie Preston kao konobarica Arlene Fowler, Todd Lowe kao Andyjev rođak Terry Bellefleur, Jim Parrack kao Hoyt Fortenberry, Deborah Ann Woll kao vampirica Jessica Hamby, Kristin Bauer van Straten u ulozi Ericove poslovne partnerice Pam, Joe Manganiello kao vukodlak Alcide, Lauren Bowles kao Holly, Denis O’Hare u ulozi vampirskog kralja Mississippija - Russella Edgingtona; Michael McMillian kao vampir Steve Newlin; Janina Gavankar kao mjenjolik Luna.

Novi glumci u petoj sezoni “Okusa krvi” su: Scott Foley kao Patrick Devins, ratni veteran Iračkog rata koji u Bon Temps dolazi kako bi pronašao svog ratnog suborca, Terryja Bellefleura; Christopher Meloni kao Roman, Valentina Cervi kao Salome i Lucy Griffiths kao Nora, kancelarke Vampirskog vijeća.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala