Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Denis Latin će osvježiti središnji Dnevnik HTV-a!
Nakon što su mu ukinuli "Latinicu" 2011. godine, urednici su Denisa Latina ignorirali

Denis Latin će "osvježiti" središnji Dnevnik HTV-a!

Foto: HRT

Autor svima nam poznate "Latinice" i dugogodišnji HTV-ov novinar Denis Latin vraća se informativnom programu. No, ovaj put Latina nećemo gledati pred kamerama, jer njegov je novi zadatak promjena vizualnog i sadržajnog identiteta središnjeg Dnevnika. Spomenute promjene na kojima radi HTV-ov tim, kojem je od sada pridružen i Denis Latin, trebale bi biti vidljive već 9. lipnja.

- Točno je da je Denis Latin dobio priliku raditi na poboljšanju središnje informativne emisije. Angažiran je na tom projektu, a mogu vam reći tek da se radi na osvježenju Dnevnika. Promjene će se ticati dinamike, dramaturgije, kadriranja i slično. Prve promjene bit će vidljive početkom lipnja - izjavio je za Novi list Igor Medić iz informativne službe Hrvatske televizije.


Osim ovog projekta, ustvrdio je Medić, Latin će biti angažiran i na stvaranju nove emisije koja će obrađivati teme iz unutarnje politike, a ona bi se na malim ekranima trebala početi emitirati tek na jesen.

Podsjetimo, autorska emisija "Latinica" s HTV-ovog programa skinuta je početkom 2011. godine, a mnogi su tu intervenciju doživjeli kao politički pritisak na informativni program Hrvatske televizije. "Latinica" je, naime, obrađivala mnoge škakljive teme koje su nekima 'zasmetale', a nakon ukidanja emisije, novinar Latin godinu i pol dana nije bio angažiran niti na jednom projektu HTV-a. Svo to vrijeme uredno je dolazio na posao, ali odgovorni urednici su ga zaobilazili dajući mu do znanja kako njegove usluge HTV-u nisu potrebne, piše Novi List.


L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    boatenga boatenga @ 28.5.2012. 12:47

    Hitman, nije on jedini takav u državnim službama, namještenjima i tvrtkama u vlasništvu države..Svaka garnitura vlasti dovede svoje, a ove od prije počasti smjenom, no ne ukine im prava itd..

    Eh, jesam zabrazdio u politiku..

    Nadajmo se da će dnevnik biti bolji..priznam da zadnjih mjeseci ne gledam nijedan, bilo koje tv kuće. osim ponekad treći kasno naveče..jednostavno, normalan čovjek to ne može gledati..Dnevnik novatv je uvreda za inteligenciju..

  • #1
    0 0
    hitman_4 hitman_4 @ 27.5.2012. 23:37

    bzvze....dali mu mrvice, al ajdee barem će zaraditi svoju plaću.ovako je primao plaću ne radeći ništa

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala