Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Nina Badrić bez finala Eurosonga
Jednostavna koreografija i snažna Ninina izvedba nisu bile dovoljne za ulazak u finale

VIDEO: Nina Badrić bez finala Eurosonga

Nina Badrić nije se uspjela plasirati u finale Eurosonga, no to i nije neko iznenađenje. Iako je hrvatska predstavnica dala maksimum na pozornici grandiozne dvorane, pjesma Nebo jednostavno nije bila dovoljna dobra da uđe u top 10 drugog polufinala.

Nina je sjajno otpjevala baladu, a jednostavna koreografija i snažna Ninina izvedba nisu mogli popraviti mlak dojam. Izvedbu Nine Badrić gledatelji su odmah zaboravili kada je na pozornicu stupila Šveđanka Loreen sa odlično produciranom house pjesmom Euphoria i energičnim nastupom oduševila dvoranu.

Drugo polufinale glazbeno je donijelo kvalitetnije pjesme, pa je utrka za ulazak u finale bila prilično tijesna. Osim nekoliko prihvatljivih balada, poput one estonske Kuula Otta Leplanda, večeras je prevladao veseli klupski ritam dancea i tehna, kao što je slučaj sa finalistkinjom iz Ukrajine Gaitanom i njenom pjesmom  Be My Guest.

Osim sjajne Slovenije, svi naši susjedi, uglavnom zasluženo, su izborili finale. Željko Joksimović sa pjesmom Ljubav nije stvar otvorio je večerašnje natjecanje, nakon čega je uslijedila enegična Kaliopi sa Crne E Belo. U finale je prošla i predstavnica Maya Sar sa baladom Korake Ti Znam, koja je na pozornici čak svirala i bijeli glasovir.

Drugo polufinale Eurosonga 2012. na trenutke je podsjetilo na zlatne dane Izbora za pjesmu Europe, u nekim kadrovima moglo se čak uživati u zvuku i čaroliji pozornice, no zabavni show tijekom glasovanja podsjetio je zašto je ovo natjecanje ipak trash. Na sceni su nastupili pobjednici posljednjih pet Eurosongova - Marija Šerifović, Dima Bilan, Alexander Rybak, Lena i Ell & Nikki, izvevši svak po dionicu svoje pobjedničke pjesme, da bi potom kao na nekom lošem karaoke natjecanju oskvrnuli najpoznatiji eurovizijski hit Abbin Waterloo. Iako neće biti Nine Badrić, finale je zakazano za subotu u 21 sat i sudeći po viđenom u ova dva dana, trebalo bi biti zabavno.

U finale su prošli: Litva, BIH, Srbija, Ukrajina, Švedska, Makedonija, Norveška, Estonija, Malta i Turska.

J.K.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #8
    2 3
    played played @ 25.5.2012. 16:01

    Nina je lijepa, haljina zanimljiva, nastup osmišljen, ali sve uzalud jer je pjesma - srednja žalost.

    Caliopi je predobra...

  • #7
    2 0
    zvone zvone @ 25.5.2012. 14:32

    Mislim kako je jedini problem oko tog Eurosonga što ga svi preozbiljno shvaćaju. Tamo treba slati uratke ala "Vrapci i komarci", ili smo svojevremeno trebali poslati Kawasaki 3P sa "Anotnijom (pjesmom, ne Šolom).  Nina je pretenciozna, samodopadna, wannabe nova Tereza, ustvari potpuno nezanimljiva. Ima dobar glas, ali otkad je to bitno na Eurosongu?

  • #6
    0 0
    jana_banana jana_banana @ 25.5.2012. 13:48

    ... sve čekam komentare o čudu od haljine... ali 0...

    pažnju mi je potpuno zaokupila ona hrpetina tkanine koja se naslagala i gužvala oko ninice i nikako nisam uspjela skužiti tu dizajnersku katastrofu... i još me muči

    a što se tiče pjesmuljka - jednostavno lakozaboravljivo i mlačno.

  • #5
    0 3
    1645718002 žarko popov @ 25.5.2012. 13:10

    Otišla je u jedan grad. Uvjerena u velićajnost. Grad se zvao Idealizacija. Počela je slati sve dulja pisma. Pisala je isprva o magli, te je klima uvjet bila glavna krivica da je nisu najbolje zamijetili. Ipak magla pogled krije. A zatim, nakon magle, pisala je sve duža pisma; klanjaju mi sve,  dive mi se. Nije shvaćala da u tom malom mjestu kipovi Bogorodici stoje na svakom uglu. Narod, vjernici, klanjali su se Bogorodici. Netko joj je morao kazati da divna nije i da je tek o izletu riječ...  I opet se rastužila. Jer se magla spustila, a vijenac pobjede, opet je na cilju, do kojeg nikada neće stići. Navodno da gleda u NEBO i čeka, čeka, čeka.... 

  • #4
    2 0
    karakteran karakteran @ 25.5.2012. 9:41

    i nije lijepa (badrićka, op. a.)

    btw, ne gledam to.

Pogledaj sve komentare (8)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala