Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što sve donosi Glup i Gluplji 2?
Radi se o sadašnjosti, 18 godina kasnije, nije mjesec dana nakon, pojasnit ćemo sve što su radili do sada, otkrio je ko-redatelj Peter Farrelly

Što sve donosi "Glup i Gluplji 2"?

Već smo najavili kako je snimanje nastavaka kultne komedije "Dumb and Dumber" (Glup i Gluplji) službeno potvrđeno, a sada doznajemo kako će se radnja nastavka smjestiti u sadašnjost i pojasniti što im se sve događalo u posljednjih 18 godina.
Nadolazeći nastavak, kako kaže jedan od dvojice redatelja (braće Farrelly), Peter Farrelly, smatra kako je to puno bolja opcija, nego da se radnja nadoveže na onaj trenutak u kojem je stala davne 1994. godine kada je prikazan prvi dio.

- Radi se o sadašnjosti, 17-18 godina kasnije. Nije mjesec dana nakon. Pojasnit ćemo sve što su radili do sada. No, to je sve što mogu reći, ostalo je tajna - ispričao je Farrelly, koji se osvrnuo i na loš prednastavak "Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd" te kazao kako nema nikakvih zamjerki prema ljudima koji su ga radili.


- Iskreno, nikada ga nisam ni pogledao. Ali, svakako sam i poželio uspjeh u tome. Ne zamjeram im na ničemu. Oni su mladi dečki koji su jednostavno odlučili: Hej, ajmo snimat film. Čak su nam predložili da radimo s njima prednastavak, no mi smo odbili. Naša ideja je da je svaki 16-godišnjak glupav, a mi smo željeli da su likovi u 45. godini idioti. Za to smo mi zainteresirani. Eto, to je razlog, ali svakako podržavamo kolege - zaključio je Peter Farrelly.

Podsjetimo, film "Dumb and Dumber 2" sa snimanjem započinje u rujnu, a u njemu ćemo imati prilike gledati i stare, glupave junake koje smo i priželjkivali, Jima Carreya i Jeffa Danielsa (kao Lloyd Christmas i Harry Dunne).


L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala