Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon devet godina konačno došao kraj One Tree Hillu
Tinejdžerska sapunica smještena u izmišljenom gradiću One Tree Hill došla je svom kraju nakon 187 epizoda

Nakon devet godina konačno došao kraj "One Tree Hillu"

Foto: CWtv.com

Nakon devet sezona, 187 epizoda i nepregledno mnogo nevjerovatnih tv-momenata, ovog je tjedna u Americi emitirana posljednja epizoda tinejdžerske serije One Tree Hill.

Serija autora Marka Schwahna, počela se snimati 2003. godine i uskoro je postala vrlo popularna diljem svijeta. Preživjela je odlaske glumaca, spajanje tv-mreža, bizarne zaplete, nekoliko bliskih susreta sa ukidanjem, dva vremenska preskoka, pokušaje ubojstva i još mnogo toga.

Braća Lucas i Nathan, Peyton, Haley i Brooke, glavni su likovi oko kojih se vrtio dramski zaplet serije koja je i rado bila gledana među hrvatskim tinejdžerima. Smješteni u izmišljenom gradiću One Tree Hill u Sjevernoj Karolini, priča kreće sa rivalstvom dvojice polubraće, kako na košarkaškom terenu, tako i u privatnom životu. Chad Michael Murray postao je jedan od najeksponiranijih glumaca serije, no nije dočekao kraj, jer od snimanja odustao u šestoj sezoni.


Veliki uspjeh One Tree Hilla nastao je nakon ukidanja serije Dawson's Creek, čije je mjesto u televizijskom eteru ostalo prazno. No, nakon devet sezona One Tree Hilla, gledanost je ipak presudila ovoj tinejdžerskoj seriji, koja je nekoliko zadnjih sezona postala ozbiljnija i mračnija, kao i njeni gledatelji koji su uz nju odrastali. Mnogi će se upitati pa zar se još uvijek to snima, a od ove godine, možemo reći, konačno ne.

Finalna epizoda, prikazana u četvrtak, trajala je dva sata i povela je gledatelje na emotivno i nostalgično putovanje. Obuhvaćena su sva poznata mjesta - igralište, dvorana, kafić i ulice One Tree Hilla, a glavnim glumcima pomalo je žao što je gotovo.

- U početku mi je bilo teško što smo ukinuti. No, vrijeme je krenemo dalje. Prošlo je devet godina. Ispričali smo svaku moguću priču koju smo mogli - kaže James Lafferty koji je glumio Nathana Scotta.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala