Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gotye: Siguran sam da moja iduća stvar neće biti hit
Vlasnik velikog hita "Somebody that I used to know" ne želi se priviknuti na iznenadnu slavu

Gotye: Siguran sam da moja iduća stvar neće biti hit

Foto: MTV Adria

Nakon što je pjesma Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) pogledana više od 100 milijuna puta na YouTube-u, indie-izvođač Gotye tvrdi kako ne osjeća veliki pritisak, prenosi MTVAdria.

- Mnogi ljudi me pitaju osjećam li pritisak nakon ovakvog uspjeha i ovih velikih brojeva - a moj najiskreniji odgovor je da sam prilično siguran da moj sljedeći singl neće zauzeti prvo mjesto na top listama u 10 zemalja, pa nikakav pritisak u tom smislu zaista ne osjećam - kaže Gotye.

Uspjeh pjesme zatekao je 31-godišnjeg glazbenika, jer se on i dalje smatra alternativnim glazbenikom - Nikada nisam pokušao proizvesti pjesmu koja će postati hit. Moja glazba bavi se istraživanjem dubljih tema, zvukova i glazbenih aranžmana - kaže.

Pravim imenome Wouter De Backer, svojim aktualnim albumom Making Mirrors dospio je na vrh glazbeih ljestvica diljem svijeta

- Za Making Mirrors mi je bilo potrebno 2,5 godine - puno vremena odlazi na eksperimentiranje i poigravanje s novim zvukovima i produkcijskim tehnikama. Ne mislim da moram 'žuriti' da bih predstavio novi album samo zato što se desilo da je Making Mirrors ispao tako uspješan - vjerojatno neće biti novog Gotye albuma u sljedeće dvije ili tri godine - dodao je.

Možda ćemo uskoro Gotyea vidjeti u duetu s Katy Perry, jer priznaje - Hm, sviđa mi se dosta pjesama od Katy Perry... Bilo bi čudno, ali i zanimljivo surađivati s takvom umjetnicom - kaže Gotye.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala