Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


George Clooney i njegov otac pušteni iz pritvora!
Incident će biti upisan u njegov dosje, ali Clooney kaže kako je uspio privući željenu pažnju i ostvariti cilj

George Clooney i njegov otac pušteni iz pritvora!

Foto: Twitter, YouTube

Nakon kratkog boravka iza rešetaka, hollywoodski glumac George Clooney pušten je na slobodu, ali je ovaj incident ispred sudanskog veleposlanstva u Washingtonu ostao upisan u njegov dosje. Za svoj kratki boravak u zatvoru, kazao je kako je bilo gadno te da su svi bili zajedno u istoj ćeliji, a prije otpuštanja morao je platiti globu od 100 dolara.

- Da, ovo će ostati zabilježeno u mom dosjeu. Znate da će ove fotografije biti objavljene u cijelom svijetu - izjavio je Clooney, kojemu je to i bio cilj, svojom popularnošću izazvati reakcije vezane uz sudansku krizu i njihove katastrofalne uvjete života.


Glumac i njegov otac Nick, koji su zajedno prosvjedovali s nekolicinom aktivista, priznali su kako su znali da njihovi postupci nisu dozvoljeni te da će biti sankcionirani.

- Ono što smo pokušali postići u petak je privući pažnju. To je bio naš cilj i uspjeli smo u tome - zaključio je oskarovac Clooney.

Podsjetimo, razlog njihovog uhićenja je demonstracija protiv kampanja sudanskog predsjednika Omara al-Bashira u pokušaju da zaustavi dostavu međunarodne pomoći ljudima u planinama Nuba.

- Tamo ljudi umiru svaki dan zbog gladi. Čovjek je krivac za ovo, to nije glad, nego tragedija koju je uzrokovao čovjek - nadodao je Clooney koji se već dulje vrijeme bavi njihovom problematikom te suosjeća i pokušava im pomoći. Kazao je i kako se nada poboljšanju situacije jer bi u protivnom moglo postati puno gore.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala