Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Moderna obitelj od ponedjeljka 19.3. na RTL2!
Ova duhovita komedija s vrhunskom glumačkom postavom privukla je čak i američkog predsjednika Obamu

Serija "Moderna obitelj" od ponedjeljka 19.3. na RTL2!

Foto: RTL

Ova neobična serija upoznat će nas s tri različite obitelji koje, ustvari, čine jednu veliku, modernu i sretnu zajednicu! Jay Pritchett (Ed O'Neill) ima odraslu djecu i unuke iz prijašnjeg braka te veličanstvenu mladu ženu Gloriju (Sofia Vergara), koja je središte cijelog njegovog svijeta. Gloria je nepopravljivi sanjar, ona piše poeziju i rado se prepušta strastima, a iz prijašnje veze ima jedanaestogodišnjeg sina Mannyja Delgada (Rico Rodriguez) koji već počinje primjećivati cure. Jay bi više volio da je Manny tvrđeg karaktera jer ne zna kako drugačije odgajati i ponašati se pred s tim 'čudnim' klincem. Osim toga, Jay muku muči s percepcijom okoline koja misli da je on Glorijin otac, a ne muž, što mu stvara popriličnu nelagodu. Njih troje zajedno moraju, ukoliko žele živjeti u miru, premostiti generacijski, kulturni i socijalni jaz.


Tu je i druga obitelj koju čine Phil (Ty Burrell) i Claire (Julie Bowen), par koji gaji zdrav, pošten i otvoren odnos prema svoje troje djece. Ponekad to i nije baš lako jer njihova kći tinejdžerica Haley (Sarah Hyland) sazrijeva malo prebrzo, srednja kći Alex (Ariel Winter) je prepametna za svoj uzrast, a sin Luke (Nolan Gould) je pomalo problematičan. Na kraju, upoznajemo i treću obitelj, Mitchella (Jesse Tyler Ferguson) i Camerona (Eric Stonestreet), vrhunskog odvjetnika i njegovog divnog, brižnog i veoma romantičnog životnog partnera. Njih dvojica odlučili su napraviti korak naprijed i posvojiti malenu djevojčicu Lily iz Vijetnama.

Njihov život nije ni uredan ni politički korektan, ili na bilo koji način predvidljiv. Pravi gazda cijele obitelji je patrijarh Jay, a Claire i Mitchell su njegova odrasla djeca, dok su svi ostali u tom modernom plemenu otkačena ekipa kod koje se nikad ne zna što će im se dogoditi jer oni su strastveni, moderni, suludi i prepuni iznenađenja. Kako bi sve bilo još zabavnije, u živote im je ušla nizozemska televizijska ekipa koja snima njihovu svakodnevicu za potrebe reality showa koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana u Europi.


Humoristična serija "Moderna obitelj" će svojim polu-dokumentarnim, parodijskim stilom upoznati gledatelje s nesvakidašnjom, velikom obitelji Pritchett koju predvodi glumac Ed O'Neill, nama poznat kao Al Bundy iz "Bračnih voda“. Ova vrlo duhovita komedija s vrhunskom glumačkom postavom i izvrsnim scenarijem privukla je čak i američkog predsjednika Baracka Obamu, koji je u jednom intervjuu priznao da on i njegova obitelj ne propuštaju niti jednu epizodu. Serija je osvojila mnoge nagrade u svega tri sezone emitiranja - Zlatni globus za najbolju humorističnu TV seriju, čak 11 Emmyja za najbolju humorističnu seriju, režiju, sporedne glumce i scenarije te još puno raznih drugih nagrada.

"Moderna obitelj" će vas sigurno oduševiti svojim opaljenim humorom, odličnim glumcima i nesvakidašnjim situacijama, stoga je ne propustite pogledati od ponedjeljka do četvrtka u 21.55 sati na RTL2.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    crnisokol crnisokol @ 13.3.2012. 10:07

    hmm..u zadnje vrijeme se popravlja RTL2...prije samo reprize, a evo sad pratim Two and a Half Men, a ovo počinje odma poslije pa ću i to gledati...ipak je Al Bundy u seriji

  • #3
    0 0
    mala_maja mala_maja @ 13.3.2012. 0:26
    Meni prva sezona nije bila nešto, ali druga i treća me je osvojila. Obožavam Gloriju, onaj njen naglasak je predobar. 
  • #2
    0 0
    hitman_4 hitman_4 @ 12.3.2012. 18:12
    na mene nije ostavila nekakav dojam.valjda se ne mogu prepoznati ni u jednom liku,pa je to jedan od razloga
  • #1
    0 0
    scream999 scream999 @ 12.3.2012. 16:33
    Serija je fantastićna .....trenutno je pri kraju 3sezonei svakome ju preporucam.
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala