Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pas Uggie iz filma Umjetnik nagrađen Zlatnom ogrlicom
Nagrada koju je Uggie osvojio još je jedna u nizu nagrada za "Umjetnika" koji nastavlja svoj pohod na Oscare

Pas Uggie iz filma "Umjetnik" nagrađen Zlatnom ogrlicom

Foto: PR Photos

Pas Uggie iz francuskog nijemog filma "Umjetnik" bio je zvijezda na dodjeli prvih Zlatnih ogrlica u ponedjeljak navečer u Los Angelesu, osvojivši nagradu za najbolju pseću ulogu u filmu na večeri posvećenoj četveronošcima i njihovim dreserima.
 Neodoljivi Jack Russel nametnuo se ispred Cosma iz filma "Početnici", Denvera ("50/50"), Hummera ("Young Adult") i dobermana Blackieja ("Hugo Cabret"). Uggie je bio nominiran i za film "Voda za slonove".


Kako god neobična bila, Zlatna ogrlica koju je Uggie osvojio još je jedna nagrada za "Umjetnika" koji nastavlja svoj trijumfalni pohod na Oscare za koje je nominiran u deset kategorija, nakon što je trijumfirao na dodjeli Zlatnih globusa u siječnju, prenosi HRT.



Njegov vlasnik i dreser Omar von Muller primio je Uggiejev trofej, ogrlicu prekrivenu kristalima Swarovski s privjeskom u obliku kosti te zahvalio organizatoru večeri.

- Ovo je jako važno za dresere u filmskoj industriji, jer nikad ranije nismo nagrađivani, a ljudi ne shvaćaju kako je potrebno stotine pa čak i tisuće sati da bi se izdresiralo psa - kazao je Muller pred dvonožnom i četveronožnom publikom te je odao priznanje Uggieju, svojem "dugogodišnjem prijatelju" i istaknuo kako je on veliki glumac, ali i važan član obitelji koji s njima i spava.

Inače, Uggie, iza kojega je duga karijera na filmu i televiziji, danas je 10-godišnjak te se nakon uloge u "Umjetniku" povlači. Film mu je već priskrbio Pseću palmu na zadnjem filmskom festivalu u Cannesu.


 

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala