Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ružiona - nova glazbena emisija na II. programu HTV-a
Tjedna glazbena emisija zamišljena je tako da u njoj voditeljsku ulogu imaju glazbenici koji je ujedno i kreiraju

Ružiona - nova glazbena emisija na II. programu HTV-a

Foto: Facebook

Od ovog tjedna, na drugom programu HRT-a, započelo je emitiranje nove tjedne glazbene emisije pod nazivom "Ružiona". Domaćin svake emisije biti će poznati pripadnik domaće rock, pop, hip hop ili druge scene urbanog izražaja. Osim samih bendova i izvođača, autora i glazbenika, svoje minute na HRT-u dobivaju i eminentni protagonisti naše raznovrsne glazbene scene, kao što su i dizajneri omota, DJ-evi s vlastitim izdanjima, medijski djelatnici, rock fotografi, diskografski urednici i ostali.

"Ružiona" je u biti televizijski prostor za predstavljanje najnovijih izvođača uglavnom urbane muzičke scene, s kombinacijom 3 do 5 najnovijih video brojeva iz Hrvatske i dva do tri broja iz cijelog svijeta te s live nastupom iz klubova kao montiranim premijernim brojem. Prva emisija "Ružione" emitirana je u utorak, 7. veljače, u 00:10 sati na 2. programu HTV-a kada su čast za 'probijanje leda' dobili Kawasaki 3P.


- Žao nam je što smo zgurani u kasni termin, no moramo biti sretni s onim što imamo - rekla nam je Martina Validžić, urednica redakcije koja je i iz osobnih razloga sretna što se rock vraća na male ekrane.
- To je ono što i mene zanima i sretna sam što glazbenici i oni koji su već godinama na sceni i oni koji tek startaju, imaju prostor. Odlučili smo "voditeljsku ulogu" prepustiti upravo njima, pa neka sami odluče kako bi jedna glazbena emisija trebala izgledati. U prvoj emisiji naši gosti, ali i domaćini bili su Kawasaki 3P. U sljedećim emisijama gledatelje očekuju još brojna rokerska imena kao što su The Bambi Molestersi, Lollobrigida, Vatra, a ekipa “Ružione” planira uvođenje i novih rubrika, kolumni i slično - objasnila je i najavila Martina za vecernji.hr, koja vodi i dvije emisije na Hrvatskom radiju.


Inače, stalnu postavu rokerske redakcije, osim već spomenute urednice, čine i novinari Marija Pajić, Zoran Stajčić, dok tjedne komentare priprema Velimir Grgić. Autor koncepta emisije je Zoran Pezo.

U slučaju da ste propustili prvu epizodu "Ružione", možete ju pogledati ovdje.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala