Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Do posljednjeg zbora - novi show vode Barbara i Duško
Natjecanje u kojem će sudjelovati 15 anonimnih zborova na putu slave započinje sa prikazivanjem 17. ožujka

"Do posljednjeg zbora" - novi show vode Barbara i Duško

Foto: facebook/DoPosljednjegZbora

Nakon Plesa sa zvijezdama i Zvijezde pjevaju,HRT je od BBC-a preuzela još jedan popularni format u kojem, za razliku od spomenutih showova, natjecatelji nisu poznate osobe navikle na svjetla pozornice. Od 17. ožujka HTV počinje se prikazivati Do posljednjeg zbora, inačica BBC-ova showa u kojemu se pruža prilika anonimnim zborovima da široj publici pokažu raskoš svog talenta, piše Večernji list.

Do 19. prosinca, do kada je trajao natječaj, na HTV-ovu adresu pristigle su prijave 55 zborova, a žiri sastavljen od Saše Doležal, Krešimira Dolenčića i Vladimira Kranjćevića odabrao je njih petnaest.


– Prije svega važna je bila vokalna izvedba, ali ni nije zanemaren ni vizualni identitet zborova te dobre vibracije kojih je na audicijama zbilja bilo na pretek – otkriva Mario Sedmak, urednik Kontakt programa na HTV-u.

Kandidate opisuje kao prava društva u kojima iz skladne atmosfere proizlaze najljepše note i vokali. Neki su se ipak istaknuli, što međusobnom slogom, što vokalnim sposobnostima, ali i među onima koji nisu imali sreće nastaviti ovo natjecanje bilo je zanimljivih i kvalitetnih zborova. Jedan od takvih je i zbor čiji su članovi oboljeli od raka grla.

Voditelji novog subotnjeg showa bit će uigrani dvojac, Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Od 14. travnja emisije će se prikazivati uživo, a tada će se i gledatelji uključiti u glasovanje.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala