Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Downton Abbey, Mad Men i Pacific na HRT-u
HRT je pripremio čitav niz premijernih sezona američkih nagrađivanih serija, među kojima su i 24, One tree hill i drugi

Downton Abbey, Mad Men i Pacific na HRT-u

HRT je odlučno krenuo u borbu za gledanost, a svoje adute ima u nagrađivanim američkim serijama.

30. siječnja stiže, nova, četvrta sezona popularnih Momaka s Madisona, koja razotkriva život vrhunskih marketinških stručnjaka. Serija je dosad osvojila čak 4 Zlatna Globusa i gledatelje uvela u tajanstveni svijet Dona Drapera i "zlatne" šezdesete koje su promjenile lice svjetskog oglašavanja.

5. veljače s emitiranjem kreće kostimirana serija Downton Abbey, koja je osvojila 6 Emmyja, Zlatni Globus i 12 drugih nagrada. Sentimentalna priča o tradiciji, naslijeđu i odnosima unutar obitelji Crawley, smještena je u godine uoči Prvog svjetskog rata.


Zatim, 7. veljače premijerno kreće osma sezona hit serije 24 sa slavnim Kieferom Sutherlandom u naslovnoj ulozi, koja je dosad nagrađena sa 2 Zlatna Globusa. Pripremite se za novu smrtonosnu prijetnju i novo napeto odbrojavanje, dok traje utrka s vremenom beskompromisnog Jacka Bauera i terorista.

Mlađe gledatelje svakako će oduševiti vijest da nakon serije Glee, od u terminu od ponedjeljka do petka na Drugom programu počinje emitiranje i sedma sezone popularne serije za mlade One Tree Hill.

Iako nas od mjeseca svibnja dijeli mnogo vremena, HRT je već najavio kako 1. svibnja, na male ekrane stiže The Pacific, raskošna ratna serija u produkciji Stevena Spielberga. Spektakl, koji sjajnom glumačkom postavom i vjernim prikazom bitaka, vjerno prikazuje jednu od najsmrtonosnijih bojišnica Drugog svjetskog rata, također je bio nominiran za Zlatni Globus, a dosad je osvojila više od 21 nagradu.

 

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 1
    karakteran karakteran @ 24.1.2012. 9:44
    pacific sam gledao kad i amerikanci i razočarao se, još jedan promašaj spielberga, BoB je bio puno bolji. za ove dvije serije nisam ni čuo, nit ih namjeravam gledati. majkemi kao da se prave za mediokritete, nije bitan kvalitet nego gledanost, što više zatupljuju više dobivaju na popularnosti.
  • #1
    0 0
    crnisokol crnisokol @ 23.1.2012. 14:58

    konačno da se i HRT malo trgnuo sa novim serijama...samo se nadam da neće, kao obično, stavit sve te serije u termine iza 23 sata...

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala