Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tim Burton intenzivno razmišlja o nastavku Bubimira
Scenaristi su pristali raditi na novom scenariju, ali jedino pod uvjetom da su i Burton i Keaton uključeni u projekt

Tim Burton intenzivno razmišlja o nastavku "Bubimira"

Foto: PR Photos

Beetlejuice! Beetlejuice! Beetlejuice! Već smo pisali kako se prije nekoliko mjeseci intenzivno spominjao nastavak filma "Beetlejuice" (Bubimir), ali bez Tima Burtona i Michaela Keatona. No, scenaristi Seth Grahame-Smith i David Katzenberg pristali su raditi na novom scenariju, ali jedino pod uvjetom da su i Burton i Keaton uključeni u projekt. Niti jedna informacija za sada nije službeno potvrđena i zacementirana, ali izgleda kako je Burton jako zagrijan za opciju vračanja liku, koji ga je toliko proslavio.

- Volim tog lika i Michael Keaton je stvarno bio odličan kao Bubimir. Uvijek si razmišljam o tome koliko je dobar i utaban taj lik tako da sam rekao scenaristima: ako imate nekakvu konkretnu ideju, predložite ju odmah - izjavio je Burton.


Za sve koji ne znaju, "Beetlejuice" je jedan od prvih filmskih ostvarenja redatelja Tima Burtona. Snimljen je  1988. godine, a u njemu je Michael Keaton glumio entitet, kojeg nedavno preminuli unajme, da nove vlasnike njihove kuće istjera van. Inače, Burton i Keaton napravili su film za vrijeme rada na prvom Batman filmu, koji je izašao 1989. godine. Poznate tri riječi iz filma su na početku ovog članka, a ako ih kažete tri puta zaredom, Beetlejuice se stvori pred vama - barem u filmu.

- Michael Keaton je bio stvarno odličan u toj ulozi i siguran sam da bi se odmah na jedan vrlo neobičan način uspio povratiti u taj lik - zaključio je slavni Tim Burton.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala