Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Megan Fox, Billy Crystal i Josh Duhamel najavljuju Oscare
Iako nominacje nisu još objavljene, kladionice su kao svog favorita izabrali očito nenadmašnu Meryl Streep

VIDEO: Megan Fox, Billy Crystal i Josh Duhamel najavljuju Oscare

Megan Fox i Josh Duhamel, te ovogodišnji voditelj 84. dodjele nagrada Akademije filmskih umjetnosti i znanosti Billy Crystal, snimili su najavni video za Oskare 2012.

Megan Fox i Josh Duhamel u kratkom filmu, imena Off the grid (Izvan mreže), kreću na fantasy putovanje, u potragu za ovogodišnjim voditeljem, nakon što je u studenom otpao Eddie Murphy. Kako već znamo da je ovogodišnji voditelj Billy Crystal, zanimljivo je vidjeti kako su ga ovaj put nagovorili da po deveti put vodi ceremoniju.

Film je snimila komičarska web stranica Funny or Die, poznata po svojim duhovitim skečevima u kojima često glume i holivudske zvijezde. Video će se vrtiti u preko dvije tisuće kina diljem SAD-a.

- Video prikazuje kako izgleda oduševljenje oko Oscara ove godine - rekao je Mike Farah iz Funny or Die-a.

Eddie Murphy odustao je od voditeljske palice nakon što je Brett Ratner dao ostavku na mjesto producenta. Javnost je osudila Ratnerovu upotrebu riječi "peder" tijekom press-konferencije njegovog posljednjeg filma Pljačka nebodera. Ratnera je zamijenio Brian Grazer.

Streep je već favorit

Ovogodišnji Oscari već imaju i svoje favorite na kladionicama, iako nominacije nisu još objavljene. Na vrhu liste najizglednijih za priznanje u kategoriji najbolje glumice našla se Meryl Streep, kojoj bi uloga Margaret Thatcher u Željeznoj dami mogla donijeti treći kipić. Posljednji je dobila 1983. za ulogu u Sofijinom izboru, a ovo bi joj bila čak 17. nominacija.

J.K.



 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala