Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uvjerljivi pobjednik Plesa sa zvijezdama je Marko Tolja
U velikoj završnici Lana Banely i Damir Horvatinčić nisu briljirali tzv. slobodnim plesom, a presudili su glasovi publike

Uvjerljivi pobjednik "Plesa sa zvijezdama" je Marko Tolja

Foto: HRT

Nakon duga i mukotrpna četiri mjeseca priprema, vježbi, natjecanja i ispadanja plesnih parova, dobili smo pobjednika šeste sezone popularnog showa "Ples sa zvijezdama". Marko Tolja i njegova plesna mentorica Ana Herceg sinoć su uvjerljivo pobijedili, dok su Lana Banely i Damir Horvatinčić ostali kao drugoplasirani par. Pobjednički par je kroz emisiju za sva tri otplesana plesa prikupio 119 bodova, dok je Lana Banely osvojila nešto manje, 114. Glasovanje publike je očigledno presudilo i Marku Tolji osiguralo titulu najboljeg.


Parovi su sinoć tako plesali po tri plesa, a borbenu večer otvorio je Marko Tolja i to s tangom. Iako je žiri već imao prilike vidjeti tu njihovu izvedbu, ponovno su zaključili kako je čudesna i fantastična. Osvojili su 39 bodova. Kao drugi ples, iz skupine do sada već otplesanih plesova, odabrali su jive, a zbroj ocjena 40 govori samo kako su ponovno briljirali te da je njihovo nametanje od prve emisije kao favorita, apsolutno opravdano. Trećim plesom, tzv. slobodnim stilom, nasmijali su sve prisutne. Naime, Marko i mentorica Ana Herceg, svojom disko koreografijom i prigodnim kostimima vratili su nas u razdoblje 70-ih godina. Tolja je izjavio kako se John Travolta može sakriti kada on zapleše disco. Par je za svoj slobodni ples zasluženo osvojio maksimalnih 40 bodova.



Lana Banely i mentor Damir Horvatinčić večer su otvorili svojom sjajnom izvedbom engleskog valcera. Dobili su same pohvale žirija, a naravno i četiri desetke. Najstroži član žirija, Davor Bilman, kazao je i kako bi im dao višu ocjenu, no da ne može jer veća od deset ne postoji. Kao drugi ples odabrali su paso doble i definitivno ugrijali temperaturu u studiju. I za taj ples osvojili su maksimalan zbroj bodova, a žiri je komentirao kako su zadivljeni i impresionirani nekim linijama. Lanu su usporedili s dobrim Mercedesom, a Damira s pastuhom. No, slobodni plesni stil Lane i Damira nije baš pretjerano oduševio žiri kao prethodna dva plesa. Žiri je komentirao kako je mješavina capoeire, salse, orijentalnog plesa... definitivno bila prezahtjevna i komplicirana plesna izvedba za njih. Osvojili su razočaravajućih 34 boda što je vjerojatno utjecalo na važne, ali i presudne glasove publike.



Istaknimo i kako su finalnu emisiju svojom pojavom začinili svi natjecatelji ovogodišnje sezone. Svaki par otplesao je kratki segment nekog plesa, pa samo tako ponovno vidjeli Tatjanu Jurić, Hrvoja Šalkovića, Miru Ungara, Martinu Tomčić, Jelenu Perčin, Denisa Ahmetaševića. Osim njih, show su definitivno uveličali Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2Cellos.

 

L.M./MojTV 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala