Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lažni plakat filma Expendables 2 VS. novi službeni
Novi službeni plakat uistinu govori mnogo, no pitanje je hoće li uspjeti nadvladati jačinu tzv. lažnog plakata

Lažni plakat filma "Expendables 2" VS. novi službeni

Sjećate se plakata koji se prije nekoliko tjedana pojavio na internetu, a na kojem se nalaze svi junaci novog filma "Expendables 2" koji "reboota" akciju spomenutih likova iz popularnih filmova 80-tih i 90-tih?! Navodno, sudeći prema Lionsgateu, taj plakat nije službeni i oni nemaju pojma od kuda se uopće pojavio online niti tko ga je osmislio. Činjenica je da sve skupa zvuči prilično bizarno jer likovi na plakatu uistinu djeluju kao da su pozirali upravo za sporni film. Sada već legendarni plakat, na kojem su se spojili zvučni akcijski junaci, dao je filmskim ljubiteljima pogled u nekakvu paralelnu dimenziju u kojoj je sve moguće - pa čak i spajanje Norrisa, Van Dammea uz Willisa, Schwarzeneggera i Stallonea, jednostavno rečeno, spektakl koji se ne propušta.


Novi službeni plakat uistinu govori mnogo, no pitanje je hoće li uspjeti nadvladati jačinu lažnog plakata, na kojem imamo prilike zajedno vidjeti sve glavne zvijezde, glavom i bradom; Sylvestera Stallonea, Jasona Stathama, Chuck Norrisa, Van Dammea, Dolph Lundgreena, Jet Lia, Schwarzeneggera i Bruce Willisa. Na novom pak vidimo samo Stallonea tj. Barneya Rossa kao predvodnika tima plaćenika koji se nazivaju "Expendables".

Poznato je kako je film režirao Simon West ("Con Air", "The Mechanic"...) a radnja se vrti oko Mr. Churcha (Bruce Willis) koji još jednom zatraži usluge od Expendablesa kako bi izvršili naočigled lagan posao. No, kada stvari krenu po zlu i jedan od njegovih pogine u akciji, Expendables žele osvetu na neprijateljskom teritoriju.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala