Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Martina Tomčić: Sretna sam jer sam uspjela smršaviti!
Jedan od razloga zašto se uopće odlučila za "Ples sa zvijezdama" je bio smanjenje kg nakupljenih u trudnoći

Martina Tomčić: Sretna sam jer sam uspjela smršaviti!

Foto: HRT

Iako su joj osobne prognoze u početku bile puno skromnije, mezzosopranistica Martina Tomčić Moskaljov je sa svojim plesnim mentorom Markom Hercegom dogurala do polufinala showa "Ples sa zvijezdama". No, unatoč najboljim ocjenama žirija koje je zasluženo dobila u posljednoj emisiji, čime je ponovno pokazala izniman talent i osjećaj za ples, publika je Martinu nedovoljnim brojem glasova uspjela zaustaviti na putu do finala.

- S brončanom medaljom se isto dobiva postolje. Prva pomisao nakon ispadanja nije mi bila kako više nema napornih treninga, nego kako više neću morati izdajati mlijeko za svoju Rebeku, što mi je bio najveći problem pored šestosatnih plesnih treninga i ostalih obveza - komentirala je Martina za tportal.


Činjenica je kako Martina od početka showa ne krije da joj je jedan od motiva sudjelovanja u showu bio i topljenje nakupljenih kilograma u trudnoći, što se u konačnici pokazalo sjajnim potezom.

- Iz emisije u emisiju kostime je trebalo sužavati sve više i više. Izgubila sam u opsegu i sretna sam jako - zadovoljno je izjavila Martina, koja se nije uvrijedila kada ju je jedan od članova žirija Plesa sa zvijezdama, Davor Bilman, usporedio s automobilom.

- Meni je to bilo simpatično i očekivano jer Davor voli svoje ocjenjivanje verbalno obojiti - zaključila je hvaljena mezzosopranistica koja je u svakom pogledu zadovoljna postignutim. Podsjetimo, u finalnoj emisiji iduće subote, za titulu najboljeg plesnog para, borit će se Lana Banely i Marko Tolja.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala