Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ples sa zvijezdama: Lana Banely i Marko Tolja u finalu showa!
Martina Tomčić napustila show iako je od žirija dobila najbolje ocjene i pohvale na račun izvedenih plesova

Ples sa zvijezdama: Lana Banely i Marko Tolja u finalu showa!

Foto: HRT

Pretposljednja, polufinalna emisija donijela je uzbudljivo natjecanje triju preostalih parova za ulazak u finale šeste sezone "Plesa sa zvijezdama". No, prema zbroju ocjena žirija, iako su bili najbolji, publika nije bila blagonaklona prema Martini Tomčić i plesnom mentoru Marku te je za njih natjecanje završilo. Za titulu najboljeg, u finalu će se iduće subote boriti Lana Banely i Marko Tolja zajedno sa svojim plesnim mentorima.

U večerašnjoj emisiji svaki je par otplesao po dva plesa: Lana i Damir tango i paso doble, Marko i Ana quickstep i cha cha cha, a Martina i Marko slowfox i quickstep.

Izvedbom tanga, Lana Banely i Damir otvorili su napetu plesnu večer, a za svoj ples dobili su pohvale i da su najmanju ruku bili briljantni. Snažan dojam Lana je na žiri ostavila svojom izazovnom crvenom prozirnom haljinom, ali i ono važnije, da se par pokazao u sjajnoj izvedbi tanga, upravo onakvoj kakva bi ona i trebala biti. Par je osvojio četiri devetke, 36 bodova.



Kao drugi ples, otplesali su paso doble, čime je Lana još jednom dokazala kako brzo napreduje. Osim koreografije, pohvale od žirija su išle na račun energičnosti i dinamičnosti izvedbe. Drugim plesom su ipak osvojili više bodova, 39.

Marko Tolja i Ana prvo su se odlučili za quickstep te još jednom potvrdili zašto su se od samog početka nametnuli kao favoriti. Djetinjasti početak koreografije posebno se dopao žiriju, a Milki Babović je čak došlo i da zaplješće tokom njihove izvedbe, ali se suzdržala jer je ozbiljna članica žirija. Par je osvojio 39 bodova.



Drugi ples bio im je cha cha cha, a žiri je istaknuo kako im se posebno svidjela koreografija koja je bila na pomalo neobičnu pjesmu. Pohvale su, osim na račun Markovih bokova, išle i na račun Aninih učiteljskih sposobnosti koje su očigledno na nivou, no par je ipak osvojio najlošije ocjene polufinalne emisije, 35 bodova.

Martina Tomčić i Marko, žiri su definitivno osvojili svojim sjajnim slowfoxom koji su odabrali kao prvi ples. Kazali su im kako su definitivno pokazali nevjerojatnu tehniku koju nije lako postići. Žiri je isto tako zaključio da je to bio njihov najbolji ples do sada. Par je osvojio 39 bodova.



Izvedbom drugog plesa, quickstepa, Martina i Marko su ponovno zaradili samo pohvale. Osim Martinine sjajne kontrole gibanja, pohvale je dobila i za sjajnu kondiciju te fantastičan rad zglobova. Žiri je zaključio kako ih je doista bilo lijepo gledali. Unatoč ponovno osvojenim visokim ocjenama, 39 bodova, publika im svojim glasovima ipak nije osigurala prolaz u veliko finale.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala