Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Ti grozni Muppeti koji vole komunizam i preziru naftu
Američka televizija FOX optužila je simpatične lutke da promiču mržnju prema naftnoj industriji i kapitalizmu

VIDEO: Ti grozni Muppeti koji vole komunizam i preziru naftu

Iako Kermita, Piggy i ostatak družine iz voljenog Muppet showa pamtimo kao druželjubivu i srdačnu skupinu lutaka koja je uveseljava dječja jutra nedjeljom, neki Amerikanci ne misle tako. Ne samo da ih ne smatraju simpatičnima, već su optuženi kako imaju prikriveni cilj "ispiranja" dječjih umova - komunizmom.

Prošle nedjelje u emisiji Follow the Money američke televizije Fox voditelj Erik Boling pokrenuo je priču o novom Disneyevom filmu The Muppets inzistirajući kako priča prati poznati scenarij. Dobre likove maltretira zli naftni barun, što je tematika koju nazivaju holivudskom liberalnom propagandom.

Bollingu se u kritiziranju pridružio Dan Gainor iz konzervativnog Istraživačkog Media Centra.

- Nevjerovatno je koliko je ljevica spremna daleko ići u manipuliranju s djecom kako bi ih uvjerila i prenijela im anti-korporativnu poruku. Oni to rade desetljećima. Hollywood, ljevica, mediji, svi oni mrze naftnu industriju. Oni mrze korporativnu Ameriku. Možete videti veliki broj filmova u kojima se nalazi na direktnom udaru, bez obzira da li je u pitanju Cars 2 ili Clooneyev film Syriana, There Will Be Blood. Svi oni napadaju naftnu industriju, a nijedan ne podsjeća ljude što nafta znači za njihove živote. Znači, daje energiju koja osvjetljava bolnice, zagrijava njihove domove ili pogoni auto hitne pomoći koje ih vozi u bolnicu. Tu priču ne žele ispričati - rekao je ogorčeno Gainor.

Istaknuo je svoju zabrinutost za ono čemu uče djecu, pa nije ni čudo što je došlo do okupacije Wall Streeta, smatra on. No, kako je film dosad zaradio više od 60 milijuna dolara, ne znamo što bi bilo bliže kapitalizmu od toga.

 

J.K.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    HypnoToad hypnotoad @ 7.12.2011. 16:57
                     I AGREE!!!
  • #1
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 7.12.2011. 16:28

    muppete nit volim nit nevolim al zato strasno nevolim fox news, koje ubiti nemaju ni pravo sebe nazivat vijestima...

    oni nekog prozivaju da manipulira...pa lol, nemam nista vise drugo za rec O.o 

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala