Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sienna Miller u ulozi Hitchcockove žrtve Tippi Hedren
Slavni filmaš bio je seksualno opsjednut plavušom Tippi koja je odigrala glavnu ulogu u filmu "Ptice"

Sienna Miller u ulozi Hitchcockove žrtve Tippi Hedren

Foto: PR Photos

Britanska glumica Sienna Miller dobila je priliku života. Ona će tako utjeloviti glumicu Tippi Hedren kojom je legendarni redatelj Alfred Hitchcock bio seksualno opsjednut. Snimanje filma pod nazivom "The Girl" trebalo bi započeti sljedeće godine, a priča će se fokusirat na dvadesetogodišnje seksualno uznemiravanje mlade Tippi, a ujedno i to kako je Hitchcock poduzimao sve kako bi bio involviran u glumičin privatni život. "The Girl" će biti svojevrsna adaptacija knjige "Spellbound By Beauty" autora Donalda Spota, koji je opisao spomenuti odnos i vezu slavnog filmaša i glumice.


Činjenica je kako Tippi nije imala glumačkog iskustva, a Hitchcock ju je zapazio u jednoj reklami za dijetalno piće (1961.). Izniman uspjeh ostvarila je upravo u njegovom filmu "Ptice" (1963.), a prvotno ju je angažirao jer se zaljubio u nju na prvi pogled, točnije smatrao je kako je otkrio novu Grace Kelly. On je od Tippi želio stvoriti novu hollywoodsku ikonu, a njegova tzv. ljubav prerasla je u opsesiju te je kontrolirao čak i što će Tippi jesti i oblačiti u privatnom životu. Kada je glumica odlučno prestala ispunjavati njegove seksualne želje i prekinula sedmogodišnji ugovor s redateljem, Alfred joj je odlučio u svakom pogledu zagorčati život.



Inače, Tippi Hedren je majka glumice Melanie Griffith, danas ima 81 godinu i pristala je surađivati na filmu "The Girl" kako bi se tadašnji odnos između nje i redatelja prikazao što uvjerljivije i vjerodostojnije.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala