Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ples sa zvijezdama: Ispala bolesna Jelena Perčin
Lana Banely i Damir Horvatinčić svojim izvedbama engleskog valcera i rumbe potpuno su oduševili sve prisutne

Ples sa zvijezdama: Ispala bolesna Jelena Perčin

Foto: HRT

Polufinalna emisija showa "Ples sa zvijezdama" izmakla je Jeleni Perčin i njezinom mentoru Hrvoju koji su se sinoć oprostili s natjecanjem. Vidno iscrpljena i bolesna Jelena je u viroznom stanju odradila svoja posljednja dva plesa, quickstep i cha cha cha. S obzirom na visoku temperaturu glumice, žiri je uglavnom bio oprezan oko negativnih komentara, kojih su ih uglavnom poštedjeli. Za oba plesa, dobili su najniže ocjene, 25 i 26 bodova.





Plesni podij sinoć je prva hrabro otvorila Martina Tomčić i njezin partner Marko, a kao prvi ples su odabralli vatreni tango. Oduševljenje njihovom izvedbom žiri nije mogao sakriti, pa su im naglasili kako je to njihov najbolji ples do sada. Osvojili su 37 bodova, a Martina je priznala kako joj je važno da prođe u polufinale jer da će joj to biti svojevrsna potvrda da je dobra na plesnom podiju. Kao drugi ples odabrali su cha cha cha, koji je žiri opisao kao prilično nelogičan ples u njihovoj izvedbi, a zamjerke su išle i na račun pomanjkanja Martinine drskosti. Zaradili su 30 bodova.





Pjevač Marko Tolja i njegova plesna mentorica Ana ovoga su se puta prvo odlučili za ozbiljnu verziju slowfoxa. Žiri ih je samo upozorio na malu dozu ukočenosti u izvedbi, ali je za njih uglavnom imao samo pohvale. Par je nagrađen s 35 bodova. Kao drugi ples odabrali su jive te su svojim nastupom i stajlingom oduševili sve prisutne. Energičan i upečatljiv nastup donio im je skoro sve desetke, pa je par zaradio čak 39 bodova.

 


Napetu plesnu večer zaključili su Lana Banely i njezin mentor Damir. Predstavili su se onime što im najbolje ide, a to je izvedbom romantičnog i elegantnog engleskog valcera. Pohvale žirija su pljuštale na sve strane, a par je zaradio i svoje prve desetke, te su osvojili 37 bodova. Kao drugi ples odabrali su strastvenu rumbu, a poseban naglasak u izvedbi, osim spektakularne špage koju je izvela, definitivno je bila Lanina zlatna haljina te raspuštena kosa. Žiri je imao samo nekoliko zamjerki na položaj ruku, a par je ponovno osvojio 37 bodova.



 


L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala