Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ples sa zvijezdama: Iz showa ispao Denis Ahmetašević
Najbolju sambu večeri otplesao je Marko Tolja, dok se u bečkom valceru posebno istaknula Lana Banely

Ples sa zvijezdama: Iz showa ispao Denis Ahmetašević

Foto: HRT

U petoj emisiji šeste sezone "Plesa sa zvijezdama" gledali smo pet preostalih plesnih parova, dok je natjecanje završilo za Denisa Ahmetaševića koji se nije proslavio svojom izvedbom zahtjevne sambe.

Naime, on i njegova mentorica Mirjana, otvorili su plesni podij. Iako su dobili relativno solidne ocjene, žiriju se nije dopala njihova izvedba, a ukupan zbroj ocjena iznosio je 24 boda. Denis se na kraju emisije posebno zahvalio mentorici Mirjani i kazao kako se na sudjelovanje primarno odlučio zbog pokojnog oca, koji bi na njega svakako bio jako ponosan.



Nakon njih, sambom su podij definitivno ugrijali Lana Banely i partner Damir. Njihovu izvedbu žiri je prozvao "uličnom sambom" koja je zadovoljila stroge kriterije žirija. Par je osvojio 29 bodova.



Idući par se prema riječima žirija nije baš snašao u kompleksnoj sambi. Naime, Martina Tomčić i mentor Marko kazali su kako su iznimno uživali u plesu, no žiri tvrdi kako je grč na Martininom licu bio očit. Iako ih nisu posebno nahvalili, ocjene koje je par zaradio, bile su neočekivano visoke. Osvojili su 30 bodova.



Jelena Perčin
i partner Hrvoje osvojili su 24 boda, jednako kao i Denis i Mirjana, a žiri ih ovoga puta nije poštedio kritika. Najviše zamjerki je išlo na Jelenin gornji dio tijela, koji je prema riječima žirija bio krut, kao i nepravilno držanje koljena.



Najboljim plesačem večeri ponovno je proglašen Marko Tolja kao i njegova plesna partnerica Ana. Posljednja samba večeri je tako osvojila visokih 34 boda. Žiri je ustanovio kako su mu bokovi izvrsno odradili posao, a pohvale su pljuštale na sve strane.



Peta emisija donijela je i jedan novitet, a to je zajednička izvedba svih plesnih parova za koju su bili pojedinačno ocijenjeni. U zajedničkom bečkom valceru, najbolje ocjene dobila zasluženo je dobila Lana Banely koja je zadovoljila osnovne uvjete plesa, dok je najviše kritika žirija išlo Denisu.


 L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala