Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Schwarzenegger si rasjekao glavu na setu novog filma
Arnie je u posljednje vrijeme prilično aktivan kada je u pitanju njegov Twitter gdje svako malo iznenadi svoje fanove

Schwarzenegger si rasjekao glavu na setu novog filma

Foto: Twitter

Schwarzenegger je posljednje vrijeme poprilično aktivan kada je u pitanju Twitter, jer svako malo nas iznenadi nekakvim novim tweetom, uglavnom vezanim uz njegova nova dva filma; "The Last Stand" i "Expendables 2". U prethodnim tweetovima imali smo prilike vidjeti fotografije njega s kolegama glumcima; Sylvester Stallone, Bruce Willis, Luis Guzman, Johnny Knoxville i Jamie Alexander, dok je trenutno najzanimljiviji ipak nedavni post s fotografijom na kojoj smo imali čast vidjeti kako Arniju ide krv niz čelo.


I dok su mnogi posumnjali kako se radi o dobrom makeupu napravljenom za scene u filmu, ispalo je da je Arnie uistinu slučajno nastradao. Navodno mu je odmah pružena liječnička pomoć, a glumac je na setu bio aktivan već sat vremena nakon nezgode.

Inače, svi su poprilično znatiželjni u kojem smjeru će se kretati daljnja Schwarzeneggerova karijera sada kada se povratio u glumačke vode. Fanove pak najviše zanima kako će ga redatelj iskoristiti u filmu "The Last Stand" gdje će utjeloviti ostarjelog šerifa malog gradića u kojem se spremaju veliki problemi. Prema postovima na Twitteru, čini se kako je Ah-nold spreman čak i pustiti krv samo da sekvenca ispadne dobra. To je svakako detalj koji će fanove uvelike razveseliti jer "Arnie is back".


U današnjem postu, Arnie je napisao kako leti u Oslo te je objavio i fotografiju na kojoj se vidi, sada već manji ožiljak na njegovoj glavi.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala