Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ples sa zvijezdama: Hrvoje Šalković sve zabavio, ali ispao
Marko Tolja kazao je kako mrzi paso doble te da se prilično namučio, ali je ipak zaradio sjajnih 35 bodova

Ples sa zvijezdama: Hrvoje Šalković sve zabavio, ali ispao

Foto: HRT

Četvrta emisija šeste sezone popularnog showa "Ples sa zvijezdama" pokazatelj je kako se plesni podij već opasno užario. Za ostanak u daljnjem natjecanju, sinoć se tako junački borilo šest plesnih parova, ali za Hrvoja Šalkovića i mentoricu Lejlu, u nastavku showa više nema mjesta.

Iako mu ples već potvrđeno nije jača strana, putopisac Hrvoje Šalković je sinoć hrabro zaplesao prvi i zabavio sve. On i njegova plesna partnerica Lejla pokušali su se dokazati slowfoxom. Žiri je kazao kako ih je konačno shvatio ozbiljno, a osvojili su 19 bodova. Njihov najbolji zbroj ocjena do sada, ali je očigledno kako im publika ovaj puta ipak nije bila naklonjena, jer je za njih natjecanje završilo.



Nakon njih na red su došli glumica Jelena Perčin i njezin partner Hrvoje. Sitne zamjerke žirija išle su na račun njezine vidljive ukočenosti, ali sve u svemu, žiri je kazao kako ih je definitivno očarala svojom izvedbom paso doblea. Par je zaradio 27 bodova.



Slowfox su plesali i Denis Ahmetašević i Mirjana. Žiri je pohvalio izvedbu, a kazali su im i kako je ovo njihov najbolje izvedeni standardni ples. Istaknuli su kako im još samo malo nedostaje do savršenstva. Zbroj njihovih ocjena iznosio je 30.

Na red su došli i pjevač Marko Tolja i mentorica Ana, a par je otplesao paso doble. Iako je Marko naglasio kako mrzi taj ples i da se prilično izmučio prethodni tjedan, žiri smatra kako je njihova izvedba bila teatralna, vrlo lijepa i da su plesali poput profesionalaca. Par je osvojio visokih 35 bodova.



Lana Banely
ovoga se puta okušala u slowfoxu sa svojim partnerom Damirom. Iako su pohvale pljuštale na sve strane, žiri je kazao kako bi Lana trebala pokušati osloboditi leđne mišiće i da joj nedostaje kontakt s partnerom. Nagradili su ih sa 34 boda.



Posljednji su zaplesali Martina Tomčić i njezin plesni partner Marko. Njihov paso doble žiri je ocijenio teatralnim, arogantnim, strastvenim, ali prije svega sjajnim. Zaradili su 35 bodova, kao i Marko Tolja i mentorica Ana.



Iduće subote u isto vrijeme na istom mjestu gledati ćemo pet preostalih plesnih parova.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala