Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Prva Snjeguljica sezone dobila impresivan foršpan
Izašao je trailer za "Snow White and the Huntsman", sa Kristen Stewart, Charlize Theron i C. Hemsworthom

VIDEO: Prva Snjeguljica sezone dobila impresivan foršpan

Iako će se film Snow White and the Huntsman u kinima pojaviti tek 1.lipnja, tri mjeseca nakon još jednog filma o Snjeguljici imena Mirror, mirror, ova Snjeguljica u pratnji lovca, odnijela je pobjedu jer je prva izbacila foršpan u javnost.

Snimanje filma, u kojem glavne uloge nose Kristen Stewart, Charlize Theron i Chris Hemsworth, započelo je nedavno, ovaj trailer nije napravljen na brzinu. Visoko produciran avanturistički film u kojem Theron igra Zlu kraljicu, dok je Kirsten nešto drugačija Snjeguljica od one na koju smo navikli u bajkama, najavljuje vizualno impresivan spektakl. Hemsworth igra lovca koji je poslan da ubije Snjeguljicu, kako ne bi zasjenila dotad najljepšu ženu na svijetu, no on se odluči za sasvim nešto suprotno, te svi stereotipi o nježnoj princeze bijele puti padaju u vodu, dok Snjeguljica postaje izučeni stroj za klanje.

Može li ovaj film odvući pozornost sa tria Mirror, mirrora - Julie Roberts, Lily Collins i Armiea Hammera, prerano je reći, no s nestrpljenjem očekujemo i njihov najavni video.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    Tompcho tompcho @ 13.11.2011. 11:46
    To all of you asking for the seven dwarfs, they are in the trailer at 1:10 following the Huntsman!
  • #1
    0 0
    HypnoToad hypnotoad @ 13.11.2011. 9:47
    Ako sam nešto naučio kroz godine gledanja filmova i njihova reklamiranja, to je da se čovek uopšte ne treba obazirati na trailere, jer se u njima obično izvuče ono što je oku najatraktivnije, zatim se to isto stavi u krivi kontekst i gledatelj dobije sasvim krivu predodžbu (gledajte na to kao na političku kampanju).Naravno da se čovek nakon što, zahvaljujući tom istom traileru, uđe i izađe iz kina osjeća prevarenim, opljačkanim i filmografski silovanim. Isto tako, gde su nestali patuljci? Nisam ih video niti u jednoj sceni? Ako su ih stvarno izbacili iz filma, možemo da se kladimo kako će se javiti nekav sindikat za prava glumaca-kepeca i tražiti kakvu odštetu ili barem ispriku.
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala