Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ples sa zvijezdama: Iz showa otplesao šarmantni Miro Ungar
Marko Tolja i partnerica Ana pokazali su se najboljim plesnim parom večeri i to u energičnom tango izdanju

Ples sa zvijezdama: Iz showa otplesao šarmantni Miro Ungar

Foto: HRT

Da su se plesni parovi vidno uozbiljili, pokazala je i treća emisija šeste sezone showa "Ples sa zvijezdama". Prošle subote, prvi par koji je napustio natjecanje bili su voditeljica Tatjana Jurić i Robert, a večeras se još jedan par oprostio s natjecanjem, Miro Ungar i plesna partnerica Marija.

Prvi koji su otvorili, već uzavreli plesni podij, bili su upravo odlučni Miro Ungar i Marija. Za svoj elegantno otplesani tango, dobili su uglavnom pohvale, a jedine zamjerke išle su na Mirino držanje ramena i pokrete glave. Zbroj ocjena žirija, ovoga puta je znatno porastao, a iznosi je 28 bodova. No, sve to skupa je bilo nedovoljno za njihov ostanak u nastavku showa.



Sportska novinarka i bivša sportašica Lana Banely i njezin partner Damir otplesali su energični i razigrani jive. Kritika je išla na račun Taekwondo elemenata uvrštenih u jive, koji su prema ocjeni žirija bili pomalo pretjerani. Par je zaradio 25 bodova.



Treći par, do sada uvijek najlošije ocijenjen, putopisac Hrvoje Šalković i Lejla otplesali su tango. Šarmantni, ali prije svega hrabri Hrvoje i ovoga puta se svim silama trudio 'zaplesati' te je definitivno osvojio sve simpatije publike, ali malo manje žirija. Pokazatelj toga je njihov skroman zbroj ocjena, 16.



U jiveu su se okušali i operna diva Martina Tomčić i njezin mentor Marko. Domišljata koreografija im je svakako išla u prilog, no nastupom u prethodnoj emisiji bili su vidno bolji. Žiri im je dao naputak kako smatra da jive definitivno nije ples za njih, i par je ovoga puta dobio puno kritika. Zbroj bodova koji su osvojili je bio 24.



Pjevač Marko Tolja i partnerica Ana pokazali su se najboljim plesnim parom večeri i to u jednom energičnom i neobičnom tango izdanju. Pohvale su pljuštale na sve strane, a to je bilo vidljivo i na njihovom zbroju ocjena. Osvojili su prvu desetku sezone, a sve skupa izvanrednih 37 bodova.



Denis Ahmetašević
i Mirjana otplesali su razigrani jive i zasluženo dobili ovacije publike. No, velike zamjerke žirija išla su na račun Denisovih skvrčenih nogu i preslobodne koreografije kada je u pitanju jive. Naime, žiri je kazao kako je tu bilo bilo svega, ali ne i jivea. Par je zaradio 24 boda.



Posljednji koji su plesali bili su glumica Jelena Perčin i Hrvoje. Njihov tango nije oduševio samo publiku već i prilično strog žiri koji im je kazao kako u njima vidi veliki plesni potencijal. Osim velike plesne elegancije, pohvale su dobili na račun strastvene koreografije te zaključak da se radilo o najbolje otplesanom tangu večeri. Osvojili su 36 bodova.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala