Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Billy Crystal ponovno angažiran za voditelja ceremonije Oscar
Nakon što su producent Bratt Ratner i voditelj Eddie Murphy 'prisilno' napustili projekt, čast je pripala Billy Crystalu

Billy Crystal ponovno angažiran za voditelja ceremonije Oscar

Foto: PR Photos

Situacija oko voditelja Oscara konačno se stabilizirala. Nakon cjelokupne priče oko producenta Bretta Ratnera i njegove uvrede upućene homoseksualcima, potom odustajanja glumca i komičara Eddie Murphyja od uloge voditelja svečane ceremonije, postavljalo se samo jedno pitanje: tko će ga zamijeniti i biti domaćin nadolazeće 84. dodjele Oscara. Mnogi su navijali za Muppete jer ipak, ovo je vrijeme u kojem Muppeti imaju veliki comeback s novim filmom, no realizacija da Muppeti vode cijelu ceremoniju gotovo je nemoguća.


Prema najnovijim informacijama, Brian Grazer preuzeo je producentsku dužnost od Ratnera, a posprdno se spominjalo kako bi se Billy Crystal mogao ponovno naći u ulozi voditelja Oscara. No, svi koji su u to sumnjali, ubrzo su ušutkani jer Crystal će zaista voditi Oscara.

Tweet od magazina Variety potvrdio je sve informacije, a kako se tom društvenom mrežom informacije šire brže nego kuga, i sam Billy Crystal je na svojem službenom Twitter profilu objavio post: Vodim Oscara tako da me mlada žena u ljekarni prestane ispitivati kako mi je ime kada odlazim kod nje podići svoje lijekove. Veselim se showu.


Od Akademije se još nije zaprimila nikakva službena objava, a na Twitteru se našlo i mnogo drugih postova vezanih uz istu temu, pa tako i od Stevena Zeitchika iz LA Timesa koji je napisao: Crystalov tweet možda je, i nije šala, ali mi znamo istinu od izvora bliskom produkciji. Crystal vodi Oscare!

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala