Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michael J. Fox gost u Vatrenim dečkima samo na RTL2
U petoj sezoni serije, neustrašiva i neuništiva ekipa vatrogasca ugostila je i legendarnog Michael J. Foxa

Michael J. Fox gost u "Vatrenim dečkima" samo na RTL2

Foto: RTL

Neustrašivi i neuništivi Tommy Gavin i njegova ekipa neumornih kolega vatrogasaca u petoj sezoni serije "Vatreni dečki" ugostili su tim iznimnih gostujućih glumaca koje predvodi legendarni Michael J. Fox!


Nova sezona o otkačenim dogodovštinama njujorških vatrogasaca upotpunjena je novim, još zanimljivijim likovima koji će svakako unijeti turbulencije u njihove smirene živote. U seriju se nakon tri sezone vraća Milena Govich (Zakon i red, Frikovi, Grad uragana) kako bi oživjela ulogu prostitutke Candy koja je izašla iz zatvora nakon služenja kazne za lažno predstavljanje i krađu novaca od svojih lakovjernih klijenata, među kojima je bio i poručnik Kenneth Lou Shea. U ovoj sezoni Candy, odnosno pravim imenom Barbara, pokaje se za svoje grijehe i uda se za Loua nakon što dozna da je naslijedila brdo love. No, zabava tek počinje kada Lou dozna da I floridska policija traži Candy/Barbaru zbog prijevare i pronevjere novaca, pa je odluči sam preveslati. Osim nje, u seriju se vraća i Michael Zegen (Boardwalk Empire) kao Damien, Sheilin i Jimmyjev sin koji je završio školu za vatrogasca i postaje slijedeći novak Tommyjeve postaje, dok se glumice Maura Tierney (Hitna služba, Roditelji i djeca), koja će utjeloviti lik tajnovite žene s još tajnovitijim metalnim koferom kojeg su momci spasili od požara, i Karina Lombard (CSI: NY, The L Word, The 4400…), koja će glumiti novinarku Geneviéve, pojavljuju po prvi put u seriji.


Michael J. Fox je 2010. godine za ulogu Dwighta u "Vatrenim dečkima" dobio nagradu Emmy u kategoriji najboljeg gostujućeg glumca, kako se u njoj snašao gledatelji će moći provjeriti u novim epizodama serije koja se prikazuje od ponedjeljka do četvrtka u 22.30 sati na RTL2.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala