Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ples sa zvijezdama: Show prva napustila Tatjana Jurić
Putopisac Hrvoje Šalković uvjerljivo je opet bio najlošiji dok Tatjani Jurić očito nije bila naklonjena publika

Ples sa zvijezdama: Show prva napustila Tatjana Jurić

Foto: HRT

Druga emisija šeste sezone showa "Ples sa zvijezdama" neslavno je završila za tv-voditeljicu Tatjanu Jurić. Naime, ona i njezini plesni partner Robert napustili su natjecanje već u prvoj emisiji. Iako im je žiri dodijelio solidne ocjene za njihov otplesani quickstep, publika im svojim glasovima očigledno nije bila naklonjena.



Plesni podij večeras su otvorili najbolje ocijenjeni plesni par u prvoj emisiji 'predstavljanja', pjevač Marko Tolja i Ana. Na račun otplesane rumbe dobili su same pohvale, a žiri je posebno pohvalio Toljino držanje. Osvojili su 31 bod.



Uvijek šarmantni Miro Ungar i njegova partnerica Marija, svojom rumbom su pokazali veliki napredak. Žiri ih je pohvalio, ali isto tako i naglasio kako to može biti puno bolje. Zbroj ocjena koji su dobili od žirija je 22.



Najlošije ocijenjeni par ponovno su bili putopisac Hrvoje Šalković i partnerica Lejla. Žiri je komentirao kako je u njihovom plesu bilo iznimno puno različitih, ali nedefiniranih plesnih koraka. Svojim nastupom definitivno nisu osvojili žiri koji im je dodijelio mizernih 15 bodova, ali publiku svakako jesu.



Velike pohvale sustigle su i Jelenu Perčin i njezinog plesnog mentora Hrvoja. Par je otplesao rumbu. Komplimenti su išli na račun Jeleninog osjećaja za seksualnost i osjećaj rumbe. Dobili su 23 boda.



Quickstep su zaplesali Lana Banely i partner Damir. Dobili su pozitivne kritike, a posebno je primijećen veliki napredak s obzirom na njihov nastup u prvoj emisiji.



Najboljima su se definitivno pokazali Martina Tomčić i partner Marko. Otplesali su rumbu. Žiri ih je nagradio s 32 boda, a i kazali su joj kako je očigledno plesala i disala uz glazbu.



Posljednji su plesali Denis Ahmetašević i partnerica Mirjana. Svojim quickstepom, prema riječima žirija, oduševili su sve prisutne. Nadodali su kako je njihova izvedba bila pravi show. Osvojili su 32 boda kao i Martina i Marko.

 Iduće subote u isto vrijeme na istom mjestu gledamo preostalih sedam parova.


L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala