Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michael Bay režirao trailer za igru Need For Speed: The Run
U novoj, 18. igri postoji i konkretna, filmski inspirirana radnja, a nalazite se u ulozi Jacksona "Jacka" Rourkea

Michael Bay režirao trailer za igru "Need For Speed: The Run"

Čovjek koji je napravio niz akcijskih filmova, uključujući "Bad Boys", "The Rock" te "Transformerse", okušao se i u režiji trailera za igru "Need For Speed: The Run". Naravno, radi se prije svega o marketinškom triku. Franšiza igara pod imenom "Need For Speed" godinama je bila na tronu igri utrkivanja, a koja uskoro ulazi i u svoju 20. godinu postojanja. Od prvog pa do posljednjeg nastavka, varirala je od običnih automobilskih utrka do uličnog utrkivanja kakvo smo viđali u filmovima "The Fast and Furious". Upravo to pretjerano forsiranje žanra uličnih utrka i "nabrijavanja" automobila, fanovima je dosadilo tako da su tvorci "Need for Speed" igara napravili jedan veliki zaokret.


U novoj igri (18. po redu) koja ovaj put ima i konkretnu (filmski inspiriranu) radnju nalazite se u ulozi glavnog lika Jacksona "Jacka" Rourkea. On postaje meta kriminalaca te mora od njih bježati kako bi preživio. Jedini izlaz je da se prijavi na opasnu utrku od 3000 milja, koja će ga provesti preko kontinentalnog dijela SAD-a, točnije od San Francisca pa do New Yorka. Ok, priča pomalo zvuči kao filmski klišej, ali u igri čak i može funkcionirati.


U "Need For Speed: The Run" tako ne postoje pravila, svi se međusobno natječu za veliku nagradu i naravno, nema ograničenja brzine. Sve što imate je vaše umijeće vožnje i brza odlučnost dok se natječete sa stotinom drugih vozača iz cijelog svijeta za 25,000,000 $ vrijednu nagradu.



U traileru za koji su Electronic Arts (tvorci serijala) zadužili Michaela Baya možemo vidjeti sve kadrove iz same igre te naravno najupečatljivije momente dvaju glavnih likova koje tumače Sean Faris ("Never Back Down") te prsata Christina Hendricks ("Mad Men"). Pogledajte trailer Michaela Baya, a zatim pogledajte i behind the scenes filmić u kojem popularni "Bayhem" (miksano "Bay" i "Mayhem" hrv. divljački nered) opisuje što je htio postići u traileru. Igra "Need For Speed: The Run" izlazi 15.11. na svim popularnim platformama.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala