Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Prvi foršpan za prvijenac redateljice Angeline Jolie
Angelinin film o Bosni, "In the land of blood and honey" priča o tragičnoj ljubavi usred ratnog vihora '90-ih

VIDEO: Prvi foršpan za prvijenac redateljice Angeline Jolie

Godinu dana nakon što su joj BIH vlasti povukle dozvolu za snimanje filma i umalo ugrozile budućnost projekta, svoj prvi foršpan dobio je redateljski prvijenac Angeline Jolie, ratna drama In the land of blood and honey, smještena u ratnom vihoru '90-ih u Bosni i Hercegovini.

Film koji je svojom pričom izazvao mnoge prosvjede i kontroverze, govori o ljubavnom odnosu dvoje mladih, koji ratni sukob odvodi na sukobljene strane. Žena bošnjačke nacionalnosti ponovno se susreće sa neprežaljenim muškarcem, koji postaje voditelj srpskog logora za silovanje.

U filmu glume glumci s ovih prostora, a glavne uloge nose Goran Kostić i Zana Marjanović, a također se pojavljuje i Rade Šerbedžija, koji je nakon ovog snimanja postao veliki prijatelj sa Angelinom Jolie. In the land of blood and honey dvojezični je film, a istovremeno je snimljena engleska i bosansko-hrvatsko-srpska verzija. Samo snimanje bilo je obavijeno velom tajne, no čini se kako je to urodilo ugodnim iskustvom.

- Sve su informacije bile skrivene - rekao je Goran Kostić nedavno za Vanity Fair - No, bilo je očito da riječ o nečem velikom. Glumac ste, idete na audiciju, ali uopće ne znate za koga, samo znate da je riječ o nekom s vrha. Nisam imao pojma o kome se radi. Kada su mi kasnije rekli da je riječ o Angelini Jolie, bio sam ugodno iznenađen kako je uspjela sve sastaviti - ispričao je Kostić.

Film u kina dolazi 23. prosinca, taman usred blagdanske sezone, koja će vrviti mnogim premijernim naslovima.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala