Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Aaron Paul u ulozi sina Johna McClanea u Die Hard 5?
Nije još odlučeno, ali mnogi bi u ulozi sina akcijskog junaka željeli vidjeti Jeese Pinkmana iz "Breaking Bad"

Aaron Paul u ulozi sina Johna McClanea u "Die Hard 5"?

Foto: PR Photos

Stižu najsvježije vijesti iz Fox Filmed Entertainmenta, a vezane su uz novi, točnije peti nastavak akcijske franšize "Die Hard". Saznali smo kako će se nastavak zvati "Die Hard 5: A Good Day To Die Hard", isto tako da snimanje počinje uskoro, i to u siječnju sljedeće godine.

Film, čiju režiju potpisuje John Moore ("Max Payne", "The Omen"), premijerno će stići u američka kina na Valentinovo 2013. godine, a Bruce Willis se još jednom vraća kao glavni junak John McClane.


Naime, poznato je kako je progres i smještanje radnje u određene lokacije kroz "Die Hard" franšizu uvijek bio na uzlaznoj skali. Tako je u prvom nastavku McClane zatočen u Nakatomi zgradi u L.A.-u koju su napali teroristi, u drugom se bori s teroristima koji su preuzeli zračnu luku. U trećem se pak bori protiv osvetničkih terorista koji pljačkaju federalne rezerve zlata u New Yorku, dok se u četvrtom bori protiv hakera koji su preuzeli SAD.

Radnja novog filma još je veća i seže izvan američkih granica. Smještena je u Rusiji, točnije u Moskvi kamo se John McClane uputio ne bi li spasio svog sina iz zatvora što će naravno pokrenuti još jedan rat protiv kriminalaca i mučni okršaj s lokalnim neprijateljima. Kako to obično biva, još jednom; pravi čovjek koji se nađe na krivom mjestu u krivo vrijeme.


No, ono što nije poznato je tko će utjeloviti McClaneovog sina. Mediji špekuliraju kako postoji lista glumaca koji su ušli u uži izbor za spomenutu ulogu, a oni su: Ben Foster ("3:10 to Yuma"), Aaron Paul ( Jesse Pinkman u seriji "Breaking Bad"), Paul Dano ("There Will Be Blood", "Little Miss Sunshine"), Milo Ventimiglia "Heroes", kao i Paul Walker ("The Fast and The Furious").  S obzirom da je odnos na relaciji otac-sin krucijalan za peti nastavak akcijske franšize, odluka će biti prilična teška, no prema pisanju forumaša, većina bi najviše željela vidjeti Aarona Paula u spornoj ulozi.

Spomenimo i kako se glumica Mary Elizabeth Winstead neće vratiti kao Johnova kćer Lucy.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala