Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ivana Kindl: Nisam planirala spot za pjesmu Nisi sam!
Inicijativu oko snimanja spota pokrenuo je sam redatelj Filip Filković Philatz kojeg se Ivanina pjesma jako dojmila

Ivana Kindl: Nisam planirala spot za pjesmu "Nisi sam"!

Foto: Filip Filković Philatz

Prije nešto više od godinu dana zajedno su snimili sjajan spot za pjesmu "Promjenjiva" s istoimenog albuma, a sada su Ivana Kindl i redatelj Filip Filković Philatz ponovno udružili snage. Iako za pjesmu "Nisi sam" nije imala u planu snimati spot, Ivana je to spontano ipak učinila i naravno nije pogriješila. Inicijativu oko snimanja pokrenuo je u biti sam redatelj Filković kojeg se pjesma jako dojmila, nakon čega su ideje za spot same po sebi neprekidno navirale, a definitivno je išla u prilog i činjenica kako je to pjesma koju Ivanini fanovi jednostavno obožavaju.


- Užitak je raditi s Philtzem. Njegova je kreativnost zaista neiscrpna - istaknula je Ivana Kindl te objasnila kako je pjesma "Nisi sam" inspirirana soulom s početka osamdesetih, vrlo senzualna, atmosferična te da progovara o ljubavi koja je razočarala.


- Video priča Ivane Kindl za "Nisi sam" je u biti mješavina žanrova koja u spotu spaja psihološke scene iz moguće imaginarne prošlosti i cementira ljubav u vječnu formu. Kroz filmski doživljaj spota, priča će pokazati Ivanu kao glavnu protagonisticu koja svoja vrijedna sjećanja pohranjuje u vremensku kapsulu i šalje ju u budućnost - kazao je uvijek hvaljeni i nagrađivani Filković, inače jedan od ponajboljih domaćih redatelja koji stoji i iza spotova Gibonnija, Hladnog Piva, Urbana i Vatre, Lollobrigide...  Spomenimo i kako je za lijepe kadrove osim Filkovića zadužen njegov dugogodišnji suradnik i direktor fotografije Filip Čargonja, dok produkciju potpisuje Nives Zemba.


Ovim putem Vas pozivamo i na koncert Ivane Kindl u klubu Sax! koji će se održati u srijedu 12. listopada. Koncert je zamišljen kao hommage Ivaninim klupskim nastupima, a s njom će zapjevati i Mario Petreković te glumica Marija Borić. Dobra glazba i provod su zagarantirani!

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    bozoli bozoli @ 4.10.2011. 20:57

    brix,

     Komentirah spot koji je meni nešto sasvim novo, osvježavajuće. Again... Love it!

    Uostalom, nitko ne može reći da Kindl nema glas, ne zna pjevati i ne razumije se u glazbu. Na prste moje ruke mogla bih izbrojiti popularne hrvatske pjevače koji mogu otpjevati svoju pjesmu uživo kao što zvuči i na albumu, i da još k tome vladaju sa nekoliko dionica u pjesmi i dovoljno su u tome samopouzdani. Za ovu ženu se vidi da uživa u glazbi i njenom stvaranju.

  • #3
    0 0
    gordan gordan @ 4.10.2011. 15:50

    Zašto bi se ubila?

    Problem je što se ljudi previše ograničavaju na glazbene žanrove, i onda sve što nije u njihovom žanru automatski svrstavaju u lošu glazbu.

    Ovo je kvalitetna pjesma, kvalitetno otpjevana - svaka čast Ivani Kindl i autorima glazbe. I Philatzu, naravno :) Bok, Philatz :)

  • #2
    0 0
    brix brix @ 4.10.2011. 13:18
    Kill yourself! Kill yourself! Kill yourself!
  • #1
    0 0
    bozoli bozoli @ 3.10.2011. 20:23
    Love it! Love it! Love it!
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala