Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


George Clooney i naljepnica s natpisom 'Mali penis u vozilu'
U nedavnom intervju glumac je pričao o novom filmu "Martovske ide", ali i o podvalama koje zna prirediti prijateljima

George Clooney i naljepnica s natpisom 'Mali penis u vozilu'

Foto: PR Photos

Šarmantni glumac George Clooney nedavno je u intervjuu za Parade pričao o svom novom nadolazećem filmu "Martovske ide" koji je već prikazan na filmskom festivalu u Veneciji.

- Bili smo u fazi pretprodukcije ovog filma 2007. godine, prije Obaminog izbora. Onda smo shvatili da je dobar dio države presretan rezultatima izbora i morali smo film staviti na led dok ljudi ponovno nisu postali cinični. Nisam mislio da će to biti ovako brzo - izjavio je glumac koji potpisuje scenarij, režiju, a tumači i naslovnu ulogu.

- Kad se vidim na ekranu, znam da ne izgledam više kao sa 40 godina. Ljude koje najviše poštujem u industriji, primjerice Paula Newmana, dobro su nosili svoje godine na platnu. To je onaj trenutak kada shvatiš da si odsad samo karakterni glumac - nadodao je Clooney koji se pomirio sa svojim godinama.


Inače, George Clooney poznat je među kolegama kao veliki šaljivac. Jednom prilikom je bombonima napunio hlače svog producenta koji je zaspao od alkohola. Isto tako snimio je i fotografije svog penisa s naočalama, a na automobil Brada Pitta nalijepio je oznaku s natpisom 'Mali penis u vozilu'.

No i on sam zna biti predmet podvale i primiti šalu na svoj račun.
- Zabavno je raditi psine. I meni moji prijatelji znaju smjestiti. Primjerice, Brad Pitt i Matt Damon su brutalni. Znali su mi promijeniti poruku na telefonskoj sekretarici. Naravno, bilo je to prije, kad smo imali telefonske sekretarice. Promijenili bi moju poruku u nešto zaista užasno, a kasnije nikako to ne bih mogao ispraviti. To je uvijek bilo briljantno - ispričao je uvijek duhoviti Clooney, piše nacional.hr.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala