Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Goran Višnjić ostario zbog Muškaraca koji mrze žene
U filmu Davida Finchera, nastalom prema bestseleru Stiega Larssona, glume i Rooney Mara i Daniel Craig

Goran Višnjić "ostario" zbog "Muškaraca koji mrze žene"

U najnovijem foršpanu za film Muškarci koji mrze žene Davida Finchera, konačno smo vidjeli kako izgleda i Goran Višnjić, koji u filmu glumi Dragana Armanskog, šefa osiguravajuće tvrtke Milton Security.

U hit Milenijskoj trilogiji Stiega Larssona, po kojoj je snimljena američka verzija, Armanski je opisan kao čovjeka bosanskih korijena. Osim usluga osiguranja, tvrtka koju "ostarjeli" Višnjić u filmu vodi pruža i detektivske usluge. Armanski je jedan od ključnih likova Stiegovog bestselera, pa će se Višnjić pojaviti u sva tri filma.

Armanski je vlasnik tvrtke u kojoj radi neobična Lisbeth Salander, koja pomaže novinaru Mikaelu Blomkvistu u rješavanju četrdeset godina starog ubojstva. Ulogu Lisbeth, koju je u švedskom izvorniku nosila Noomi Rapace, glumi Ronney Mara, a osim Daniela Craiga, u filmu se pojavljuju Robin Wright, Stellan Skarsgard i Christopher Plummer.

Film koji obećava dovoljno krvi i nasilja najnovije je Fincherovo izdanje za ovu sezonu, nakon prošlogodišnjih uspješnica Neobičan slučaj Benjamina Buttona i Društvene mreže. Muškarci koji mrze žene ima dvije komponente koju oskarovski glasači vole - prebukiranog i vrlo modernog redatelja te film baziran na knjizi koja ima fanatične obožavatelje.

Iako je Milenijska trilogija prije tek koju godinu doživjela filmsku ekranizaciju u Skandinaviji, po redateljskom palicom Nielsa Ardena Opleva, nije trebalo dugo da se i Hollywood umiješa. Scenarij za američku verziju potpisuje Steven Zaillian, dobitnik Oscara za Schindlerovu listu te nominiran za Bande New Yorka i Buđenja.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala