Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Grom zapalio kuću na privatnom otoku Richarda Bransona
U kući koja je do temelja izgorjela našla se i glumica Kate Winslet, koja je pomogla u spašavanju 20-ak osoba

Grom zapalio kuću na privatnom otoku Richarda Bransona

Foto: PRphotos, YouTube

Tropska oluja Irene koja ovih dana hara Karibima donijela je samo kaos, a Richard Branson, vlasnik Virgina i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, osjetio je posljedice prirodne nepogode na svojoj koži, jer mu je grom zapalio kuću na njegovom privatnom otoku Necker.

U kući, koja je do temelja izgorjela, nalazila se i glumica Kate Winslet sa dečkom i dvoje djece. Kate je ovog puta i u stvarnosti ispala heroina, pomogavši spasiti prisutne, uključujući i Bransonovu 90-godišnju majku. Iako je grom udario u četiri sata ujutro, brzom reakcijom nitko nije ozlijeđen, a prema Bransonovim riječima u raskošnom odmaralištu koji se proteže otokom Necker boravilo je oko 20 ljudi. Biznismen je naveo da je on, zajedno sa suprugom Joan i sinom Samom, odsjeo u drugoj kući, udaljenoj oko 100 metara od one koja je izgorela do temelja.


AP prenosi kako je Branson izgubio tisuće fotografija pohranjenih u uredu koji se nalazio u kući - No cijela obitelj i svi prijatelji su dobro, a to je na kraju ono što je najvažnije - rekao je Branson. Uskoro bi trebao započeti sa obnovom izgorjele kuće, a to mu ne bi trebalo stvoriti novčane poteškoće jer se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 4 milijarde dolara.

Otok Necker, karipsko luksuzno utočište, kojeg je Branson kupio 1979. za samo 180 tisuća funti i potom ga pretvorio u raj, sada vrijedi milijune dolara zbog luksuza i prekrasne prirode koje ga okružuju. Osim Bransonovoj obitelji i zaposlenicima Virgina, Necker je dostupan i za iznajmljivanje, po cijeni koja je 2008. iznosila 47 tisuća dolara po noćenju. Otok, koji može ugostiti do 28 osoba i nudi ekskluzivnu privatnost, dosad je poslužio kao mjesto za odmor mnogim slavnim osobama, uključujući pokojnu princezu Dianu, Opru i Stevena Spielberga.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala