Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sve što ste htjeli znati o tri biografska filma o Jeffu Buckleyu
Upravo je objavljen glavni glumac drugog od tri filma, a to opet nije, na svoju žalost, Robert Pattinson

Sve što ste htjeli znati o tri biografska filma o Jeffu Buckleyu

Foto: PRphoto, MTV

Kao što je nedavno objavljeno kako su u produkciji čak tri Snjeguljice, sedam Frankesteina, i nebrojeno mnogo remakeova, sada se spremaju tri biografska filma o Jeffu Buckleyu, pjevaču koji je tragično završio svoj kratki život utopivši se u Mississippiju.

Već je poznato kako će u jednom od filmova glavnu ulogu nositi Penn Badgley, zvijezda serije Tračerica. There's Greetings From Tim Buckley trebao bi se baviti Buckleyevim godinama prije nego je postao slavan, a snimanje kreće već za tjedan dana.


Za tu ulogu bio se "zagrijao" i najpoznatiji "vampir" Robert Pattinson, koji je navodno opsjednut tom ulogom.

Sada je Pattinson po drugi put izgubio priliku za ostvarenje sna, i to od gotovo nepoznatog Reevea Carneya. Producenti su potvrdili kako su se susreli s Pattinsonom, no ipak su se odlučili za nepoznatog glumca jer vjeruju kako će film tako biti uvjerljiviji. Najnoviji "Jeff Buckley" poznat je samo po ulozi Spidermana na Broadwayu, te je ostvario neke manje filmske uloge.

Film bi trebao režirati Jake Scott, sin slavnog redatelja Ridleya Scotta. Zasad bezimeni biografski film ima punu potporu majke Jeffa Buckley, koja upravlja ostavštinom svog sina pa će tako i bez problema moći biti upotrebljena originalna glazba, uključujući i poznatu obradu pjesme Hallelujah Leonarda Cohena, prenosi Reuters.


Treći film koji je najavljen, A pure drop, u australskoj produkciji, još nema glumce, no tko zna, možda se tu Robertu Pattinsonu osmjehne sreća.
 

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    played played @ 19.8.2011. 13:49
    Jedva čekam filmove  pošto je Buckley bio fenomenalan  muzičar, karizmatična osoba. Zbog toga glumac koji se proslavio kao  "šljašteći vampirić" ne može biti dobar izbor jer ga zasjenjuje vamp fama,  mada je i sam muzičar.  Žao nam je dečko, ali... odi zagrizi kakvu curu
  • #1
    0 0
    MaryJackie maryjackie @ 17.8.2011. 0:43
    Na njegovu žalot i na našu radost.
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala