Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jessica Alba preko majčinstva do uloge u filmu Spy Kids 4D
R. Rodriguez bio je oduševljen kada je vidio brižan odnos, ljubav i interakciju između glumice i njezine kćeri

Jessica Alba preko majčinstva do uloge u filmu "Spy Kids 4D"

Foto: PR Photos

Da majčinstvo može pripomoći, a ne odmoći u karijeri, nedavno je dokazala glumica Jessica Alba. Ulogu u filmskoj franšizi "Spy Kids: All the Time in the World 4D" upravo je dobila zahvaljujući tome što je odnedavno postala majka i to s iznimnim vještinama i brigom oko trogodišnje kćerke Honour. Naime, redatelj i scenarist filma Spy Kids, Robert Rodriguez bio je oduševljen kada je vidio odnos, brižnost, ljubav i interakciju između glumice i njezine djevojčice na setu filma "Machete".


- Kada sam snimala "Machete", Rodriguez me vidio kako paralelno djetetu mijenjam pelenu, obavljam važan konferencijski poziv i uz sve to pokušavam zapamtiti scenarij i još milijun stvari, a sve skupa uspješno. Njega je to potaknulo i inspiriralo da upravo u "Spy Kids" filmu osmisli lik koji bi utjelovila, točnije ženu koja paralelno može uspješno obavljati milijun stvari - pojasnila je ponosna majka Alba koja trenutno s mužem Cashom Warrenom očekuje drugo dijete, prenosi DigitalSpy.

Glumica je nadodala i da je s Rodriguezom puno razgovarala o tome kako ne želi da je majčinstvo udalji od karijere. Istaknula je kako i on ima obitelj i petero djece te da puno vremena provodi s njima, ali da je isto tako uspješno fokusiran na svoju karijeru i rad. Premijera novog nastavka akcijske komedije "Spy Kids" zakazana je 19. kolovoza u američkim kinima.


L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala