Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Re-Vel-In Festival - Sjajan 3D Mapping u Dubrovniku
Ekipa iz Pixela "srušila" je palaču Sponza, "okretala" joj zidove i "obojila" ju u boje Grada i Festivala

Re-Vel-In Festival - Sjajan 3D Mapping u Dubrovniku

Foto: mtv.com.hr

Treću večer Re-Vel-In Festivala publika će zapamtiti po spektakularnom 3D Mappingu i najrasplesanijoj atmosferi dosad. Culture Club Revelin punio se čak do 3, a program je trajao do 6 ujutro.

Točno u 23:30 ugasila su se svijetla na kraju Straduna i započeo je prvi 3D Mapping ikad izveden u Dubrovniku. Ekipa iz "Pixel"-a nekoliko puta je "srušila" palaču Sponza, "okretala" joj zidove, "iscrtavala" obrise te naposljetku "obojila" je u boje Grada i Festivala. Viđena projekcija oduševila je nekoliko tisuća okupljenih i zagrijala ih za treću večer u Revelinu koja je prošla u najboljoj atmosferi dosad.


Zadnjeg dana Re-Vel-In Festivala, točnije večeras, za pult će stati četvorica DJ-a - Toni Juranović, Dj Speed, Kiki jr. te glavna zvijezda Sharam.

Sharam je kultni house DJ i producent, dio poznatog dvojca Deep Dish, osvajač Grammyja i podjednako uspješan solo izvođač. Vrhunac Sharamove karijere definitivno su bili objava singla “PATT (Party All The Time)”, ljetnog superhita 2006., te izlazak albuma “Get Wild” na kojem se surađivao sa Diddyjem, te Kid Cudijem, Patsy Cline s kojima potpisuje single “She Cam Along”, jednu od klupskih himni 2009. godine.


Re-Vel-In je primarno festival elektronske glazbe koji publici željnoj zabave do jutra donosi najveća svjetska, regionalna i lokalna imena plesne glazbe. No, više od toga, Re-Vel-In je "feel good" festival, festival dobre glazbe i dobrih vibracija.


 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala