Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Amy Winehouse pokopana u Londonu na privatnoj ceremoniji
Obitelj i prijatelji oprostili su se od tragično preminule pjevačice, koja će biti kremirana prema vlastitoj želji

Amy Winehouse pokopana u Londonu na privatnoj ceremoniji

Obitelj i prijatelji okupili su se u utorak u Londonu kako bi po posljednji put ispratili Amy Winehouse na privatnom pogrebu koji se održao na groblju Edgwarebury.

Stotine ljudi okupilo se ispred ulaznih vrata Edgwareburyja kako bi odali počast tragično preminuloj pjevačici, koja je svoj mladi život završila u 27. godini, prenosi MTV.

- Roditelji ne žele iz Amyne sahrane raditi spektakl, dosta je što su je velik dio života pratili medij - rekao je glasnogovornik obitelji Winehouse. Među okupljenima na posljednjem ispraćaju bili su i Kelly Osbourne, bliska Amyina prijateljica, i producent Mark Ronson.

Rezultati autopsije još nisu potpuni, no policijski izvori kažu kako je Winehouse umrla od prekomjernog opijanja. Iako se tvrdi kako je Amy noć prije smrti kupila koktel droga, u kući nisu nađeni nikakvi tragovi. Toksikološki nalazi trebali bi biti gotovi kroz dva do četiri tjedna.
Bivši Amyn suprug Blake Fielder-Civil, kojeg se optužuje kako je navukao Amy na teške droge, nije bio na sprovodu jer trenutačno služi 32-mjesečnu zatvorsku kaznu zbog oružane pljačke. Fielder-Civic je dao intervju britanskom Sunu u kojem kaže kako je neutješan zbog smrti bivše supruge - Moje suze se neće osušiti - kaže Blake.

Amy Winehouse bit će kremirana, a njen će pepeo biti pomiješan sa onim njene bake, koja je umrla 2006. od raka pluća. Amy je bila vrlo povezana s bakom i nikada nije zaista preboljela njenu smrt.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala