Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hobbit: Peter Jackson okupio patuljke za skupnu fotografiju
Stigle su prve fotografije slavne družine patuljaka sa novozelandskog seta iščekivanog "Hobbita" Petera Jacksona

Hobbit: Peter Jackson okupio patuljke za skupnu fotografiju

Foto: Facebook.com/Hobbit

Peter Jackson dosada je nevjerovatno iskren o napretku snimanja Hobbita, kojeg s nestrpljenjem očekuju horde obožavatelja diljem svijeta. Jackson i dalje nastavlja istim putem, pa je sada objavio prve fotografije slavne družine patuljaka putem web-stranice fanova TheOneRing.net, ali i na službenoj Facebook stranici.


Impresivan poredak patuljaka na slici predvodi Thorin Oakenshield, kojeg glumi Richard Armitage, smjestivši se u centru. Na slici su još Jed Brophy kao Nori, Dean O’Gorman kao Fili, Mark Hadlow je Dori, James Nesbitt Bofur, Peter Hambleton Gloin, Graham McTavish Dwalin, Ken Stott Balin, John Callen Oin, Stephen Hunter Bombur, William Kircher Bifur, Adam Brown Ori, dok je Aidan Turner Kili.


Uz prvi pogled na družinu patuljaka, Jackson je otkrio i fotografiju Gandalfa, kojeg će ponovno uprizoriti Ian McKellen, a vidimo i Bilba, u izvedbi Martina Freemana.


Jacksona se ovog tjedna očekivalo na golemoj stripovskoj koferenciji u San Diegu, gdje se svake godine odvija panel-rasprava o Hobbitu, no on se ispričao, a na Facebook stranici je napisao - Volio bih da sam u San Diegu, no imamo još uvijek previše posla. No, nešto mi govori da se vidimo iduće godine - poručio je redatelj posjetiteljima Comic Con-a.

Hobbit se trenutno snima u Wellingtonu na Novom Zelandu, i u kina će doći u dva nastavka, 2012. i 2013. godine.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala