Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Upitna budućnost Transformersa
Redatelj Michael Bay se umorio i odlučio napustiti serijal kao i gl. junak Shia LaBeouf, neki ipak najavljuju novu trilogiju kao nastavak na prijašnju

Upitna budućnost Transformersa

Foto: PR Photos

U samo devet dana prikazivanja, film "Transformers: Dark of the Moon" zaradio je gotovo 500 milijuna dolara, a Paramount naravno razmišlja o nastavcima. Redatelj Michael Bay svojevremeno je pričao kako će raditi toliko mnogo nastavaka koliko će ih fanovi željeti, no izgleda da se ipak predomislio.

Nakon što je odrežirao već tri nastavka, Bay se umorio i odlučio napustiti serijal. Shia LaBeouf koji je odglumio glavnu ulogu u sva tri filma, isto je izjavio kako mu je dosta; "Siguran sam da će napraviti još nastavaka jer se radi o velikoj franšizi u kojoj ima još puno vrijednosti . Mislim da bi ljudi željeli gledati još novih filmova. No, mislim da ja osobno više ništa ne mogu ponuditi tim novim nastavcima".


- Postavlja se pitanje što će se dogoditi s franšizom? -

Naime, posljednje tzv. rebootanja serijala vidjeli smo na primjeru "Batmana" Christophera Nolana. Isto to se nedavno dogodilo i "Spider-Manu" gdje se priča započela otpočetka, ali s novim glumcem Andrew Garfieldom u ulozi Spider-Mana. No, međutim, jedan od producenata "Transformersa", na pitanje fanova o mogućem rebootu serijala, odgovorio je kako nema šanse.


Prema špekulacijama, ono što će se vjerojatno dogoditi je nova trilogija koja će biti svojevrsni nastavak na prijašnju. Mediji pišu da dok god se u filmu nalaze roboti, film će zasigurno funkcionirati. Isto tako, šuška se kako bi upravo Jason Statham mogao biti potencijalna nova zvijezda budućih filmova, no to su za sada samo glasine.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala