Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Michael Bay reciklirao akcijsku sekvencu iz filma The Island u Transformers 3
Filmaši koriste dijelove snimljene za druge filmove kako bi uštedjeli

Video: Michael Bay reciklirao akcijsku sekvencu iz filma "The Island" u "Transformers 3"

Foto: PR Photos

Michael Bay je definitivno filmaš koji zna mudro iskoristiti i baratati svojim filmskim budgetom. Bay je prije svega poznat po režiranju akcijskih filmova s brzim rezovima, nizom specijalnih efekata te stiliziranih vizuala. Režirao je "The Rock", "Armageddon", "Pearl Harbor", "Bad Boys" i serijal filmova "Transformers" koji su svi od reda poznati visokobudžetni blockbusteri.


Bay je isto tako poznat po korištenju previše 'product placementa', što mu daje milijune dolara više, kako bi mogao napuniti filmove s još više efekata. Poznato je kako filmaši redovito koriste dijelove snimljene za druge filmove kako bi uštedjeli. To je vrlo česta pojava koju publika gotovo nikada niti ne primijeti. Bay tu praksu koristi u više svojih filmova. Ovdje je primjer korištenja akcijske sekvence iz filma "The Island" koja je prerađena za akcijsku sekvencu u filmu "Transformers 3". Sigurni smo kako će se od sada na ovakve stvari više obraćati pozornost, a mi možemo očekivati sve više ovakvih usporednih video clipova.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    scheilinkin scheilinkin @ 10.7.2011. 15:33
    pošto mi je the island jedan od boljih akcionih filmića i imam ga u kolekciji, momentalno sam primetio da je scena ista dok sam prvi put gledao transformerse 3. ta jurnjava na autoputu i razbijenje tih custom made chrysler-a 300 je baš epic i malo je čudno da je tako poznatu scenu upotrebio. takođe oprošteno je pošto je prerađena fenomenalno sa onim deceptikonom. takođe na snimku može da se primeti koliko je T3 svetliji od islanda upravo zbog zatamnjenja koje stvaraju 3d cvikeri.
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala