Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Shia LaBeouf: Nemam više što dati Transformerima
Zvijezda akcijskog serijala, na premijeri trećeg nastavka franšize, otkrila je kako odustaje od borbe s robotima

Shia LaBeouf: Nemam više što dati "Transformerima"

Foto:PRphotos

Izgleda kako je došao kraj borbenih dana Shie LaBeoufa protiv Decepticona, jer je zvijezda Transformera rekla kako nema više što ponuditi nakon što je u sva tri nastavka igrao dečka iz susjedstva Sama Witwicka.

- Gotov sam sa Transformerima - rekao je 26-godišnji glumac za AP na premijeri trećeg nastavka Transforms: Tama mjeseca u Moskvi.  - Siguran sam kako će snimiti još mnogo nastavaka. To je još uvijek vrlo popularan serijal - kaže Shia.

- Volio sam snimati Transformers. Volim filmsku ekipu, Michaela Baya, kolege glumce...no, nemam više čime pridonijeti i mislim kako Sam ne ide nikamo - dodaje.

LeBeoufov štreberski lik pomagao je izvanzemaljskoj rasi robota, Transformerima, u borbi protiv zlih Deceptiona, a Zemlja je područje eksplozivnih bitaka.

U filmu Transformers 3, kojeg režira i ovaj put Michael Bay, igraju Patrick Dempsey, Frances McDormand, John Malkovich i model Victoria's Secret rublja Rosie Huntington-Whitely. Prvi dan prikazivanja u SAD-u, film je zaraio samo 37,3 milijuna dolara, što je 40 posto manje uspješno od drugog nastavka franšize.

LeBeouf je opisao Witwickyovu ulogu u posljednjem nastavku - Nitko više ne mari za Sama. Nema nikakvu svrhu. Dvaput je spasio svijet, a na neki način, maknut je sa strane. To je tip koji je nekad gradio samopoštovanje na povezanosti sa robotima, a sada ga oni više ne trebaju. Ovo je najslomljeniji Sam kojeg ste imali prilike vidjeti - kaže.

 

J.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala