Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Asian Dub Foundation i Morcheeba na Špancirfestu!
Špancirfest, koji se odvija u Varaždinu u 19. do 28. kolovoza, imat će bogat program od čak 43 koncerta

Asian Dub Foundation i Morcheeba na Špancirfestu!

Foto: MTVAdria, Špancirfest

Asian Dub Foundation i Morcheeba glavne su zvijezde ovogodišnjeg Špancirfesta, festivala grada i gradskih šetača, koji se u Varaždinu održava od 19. do 28. kolovoza. U dvanaestoj godini održavanja Špancirfesta, koji se odvija na trgovima i ulicama baroknog grada, Asian Dub Foundation gostovat će 28. kolovoza, na glavnoj pozornici uz bedeme Staroga grada, službeno nazvanom MTV Stage, dok će Morcheeba nastupiti 23. kolovoza.


Posjetitelji Špancirfesta moći će u deset dana trajanja manifestacije vidjeti ukupno 43 koncerta, 160 programa uličnih zabavljača, 5 kazališnih i 25 dječjih predstava i sudjelovati u 6 kreativnih radionica.

Organizatori su najavili i da će osim već spomenutih, na glavnoj pozornici, između ostalih, nastupiti i Damir Urban & 4, TBF, Električni orgazam, Let 3, Majke, Jinx, Quassar i Kinoklub. Po prvi puta u povijesti Špancirfesta, ulaznice za koncerte na glavnoj festivalskoj pozornici – na Starom gradu – će se naplaćivati. No, nasreću, po više nego popularnim cijenama, od 30 kuna za dnevnu ulaznicu, preko 60 kuna za vikend ulaznicu (petak – nedjelja), do 150 kuna za festivalsku ulaznicu, za sve koncerte na MTV Stageu.


Na svim ostalim pozornicama ulaznice se, kao i do sad, neće naplaćivati. Varaždinci i gosti tako će moći besplatno gledati koncerte, između ostalih, i Darka Rundeka i njegovog Cargo Trija, Vještica, Kemala Montena, Vlatka Stefanovskog i mnogih drugih glazbenika.

U vrijeme ovogodišnjeg, 13. izdanja Špancirfesta, posebno će živnuti i prostor dvorane uz Dravu. Tamo će biti organiziran kamp za posjetitelje koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske i inozemstva, tu će se svaku večer organizirati i AfterŠpancir partyji do ranih jutarnjih sati.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala