Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hollywood inspiriran igračkama pa snima Hot Wheels?
Iznimno popularan brand igračaka, automobili Hot Wheels, mogli bi postati smjernica za novi akcijski film

Hollywood inspiriran igračkama pa snima "Hot Wheels"?

Općepoznata je činjenica kako ništa nije sveto u filmskom svijetu, ukoliko se da unovčiti. Ideja koja naočigled nema smisla, dobiva zeleno svijetlo i odlazi u produkciju. Svijet je ostao "paf" kada se u medijima pojavila novost da Peter Berg radi film "Battleship", koji je baziran na igri Potapanje brodova. Svi su mislili kako se radi o šali, no film je trenutno zaista u produkciji. Uz Liama Neesona, Brooklyn Decker, Josh Pencea, u šaroliku glumačku postavu uključena je čak i pjevačka pop zvijezda Rihanna.

Trenutno iznimno popularan brand igračaka, automobili Hot Wheels, mogao bi pak postati smjernica za novi akcijski film. Hollywood navodno već neko vrijeme radi na toj filmskoj adaptaciji, no po tom pitanju realizacije se do sada ništa nije posložilo kako treba. Filmska kompanija Legendary trenutno pregovara s Mattelom oko filmskih prava za novi "brzi" blockbuster.


Kako su filmovi poput "Fast and Furious" već pomalo svima dosadili, potrebna je nova krava muzara, koja bi nadomjestila brzinu i jurnjavu za kojima mnogi žude. Prva ideja za "Hot Wheels" film pojavila se 2003. godine, kada je redatelj McG razmišljao o ekranizaciji. Kasnije, 2008. godine producent Joel Silver ("The Matrix") neuspješno je pokušao podići ideju s tla, nakon što je njegov film "Speed Racer" pokupio samo loše kritike, ali se Silver onda predomislio.

Radnja filma, kako se spominjalo, vrti se oko mladića koji se pokušava pomiriti sa ocem. On ukrade očev automobil s kojim prolazi kroz portal (koji su uspoređivali sa "Back to the Future") kako bi pronašao oca i popravio svoj odnos s njim. Poznato je kako u Hollywoodu svi čekaju da nešto drugo zahukta ideju, a tim principom se filmovi snimaju već godinama. Tako je "Fast Five" uzburkao entuzijazam za filmove s jurnjavama pa je "Hot Wheels" ideja ponovno aktualizirana. Film ne bi bio namijenjen (sudeći prema navodima u medijima) klincima koji skupljaju autiće, već bi bio na razini filmova za mladež i odrasle, u stilu serijala "Fast and Furious".

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    bearfoot bearfoot @ 18.6.2011. 18:16
    Ja sam odrastao uz klasični Matchbox I Majorette.... Ovi Mbox-ovi Hot wheels nisu mi se nikad posebno svidjali....
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala