Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joaquin Phoenix u novom filmu Low Life kao svodnik
Radišni Phoenix koji je 2008. najavio kraj svoje glumačke karijere, angažiran je već na dva filmska projekta

Joaquin Phoenix u novom filmu "Low Life" kao svodnik

Foto: PR Photos

Glumac Joaquin Phoenix 2008. godine, najavio je kraj svoje glumačke karijere, kako bi se fokusirao na onu glazbenu. No, cijela priča oko povlačenja bila je zapravo dio performansa vezanog uz loše prihvaćeni dokumentarni film u režiji Caseya Afflecka "I'm Still Here" u kojem je Phoenix glumio.


U svom velikom "povratku" (kako neki vole reći, iako se nikada nije ni povukao) Phoenix je nedavno pristao na ulogu u novom filmskom projektu, točnije religijsku dramu "The Master" redatelja Paula Thomasa Andersona. No, iako je taj projekt u toku, radišni glumac je već najavio i novi. U novom filmu "Low Life" redatelja Jamesa Grayja, Phoenix bi tako trebao utjeloviti svodnika, dok bi mu se u ulozi prostitutke trebala pridružiti lijepa Marion Cotillard koja je trenutno zauzeta snimanjem novog Batman-filma "The Dark Knight Rises".


Radnja filma "Low Life" vrti se oko Cotillard, koja glumi Poljakinju, koja pokušava imigrirati u SAD, a zbog sestrine bolesti prisiljena se baviti prostitucijom, dok Phoenix iskorištava cijelu situaciju i zarađuje na njezinim seksualnim uslugama u New Yorku. Uloga Phoenixovog brata koji se zaljubi u Cotillard i poželi ju spasiti, trebala bi pripasti Jeremy Renneru ("The Hurt Locker", "The Town"). S obzirom na već niz uspješnih suradnji na relaciji Gray - Phoenix, posebice u hvaljenoj drami "Two Lovers", ni od spomenutog projekta, čije bi snimanje trebalo započeti iduće godine, ne očekujemo ništa manje. 

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala